6.9.09

ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Μια εταιρεία, στην Νέα Υόρκη, λανσάρει ένα νέο προϊόν βαφής των τριχών του αιδοίου. Το νέο επαναστατικό προϊόν «Betty Beauty» λανσάρεται ως «βαφή για τα μαλλιά κάτω εκεί» και ήδη εμφανίστηκε στη τηλεόραση και στο διάσημο περιοδικό Vogue.
Η κυρία Nancy Jarecki κατέβασε την ιδέα όταν έμενε στην Ρώμη πριν από τρία χρόνια. Η κυρία Nancy Jarecki αναφέρει ότι έβλεπε τον κομμωτή να «δίνει» ένα μικρό σακουλάκι σε κάποιες κυρίες όταν έφευγαν από το κομμωτήριο.
Ρώτησε τον υπεύθυνο του κομμωτηρίου τι περιείχε το σακουλάκι και η απάντηση ήταν: «χρώμα για τις «κάτω» τρίχες που να ταιριάζει με τις πάνω». «Φυσικά, ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να ήταν «αληθινή ξανθιά,» είπε η κυρία Jarecki.
Έτσι λοιπόν εργάστηκε με ένα χημικό και ένα τοξικολόγο και ανέπτυξαν την ειδική φόρμουλα βαφής. Το νέο προϊόν πωλείται σε πέντε διαφορετικά χρώματα Brown (Καφέ) Betty, Blonde (Ξανθό) Betty, Auburn (Καστανοκόκκινο) Betty, Black (Μαύρο) Betty and Fun Betty (Ροζ) ? σε τιμή περίπου 15 δολάρια το κουτί.
Η εταιρεία Bettybeauty.com επίσης αναφέρει ότι το νέο προϊόν δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άντρες!
(typos.com.cy)

3 σχόλια:

stereocage είπε...

DEN XERO TI GINETE ME TO GRIZARISMENO GINAIKIO EFIVEO ALLA ME TO ADRIKO, OPOS KAI AYTO POU EXEIS ANARTISEI EKEI, IPODILONEI ENA PEOS ME ΣΟΦΙΑ-ΕΥΘΥΝΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

πέμπτη εποχή είπε...

Αγαπητέ μου Erva,
πάντα ενημερωτικά και ξεχωριστά τα ποστ σου !:)
Προς ενημέρωση των αναγνωστριών σου άνω των 35 (τότε πρωτοεμφανίζονται οι ρημάδες οι λευκές )κι επειδή το έχω διερευνήσει διεξοδικά το θέμα , υπάρχει κι άλλη λύση: Να ζητούν από την αισθητικό τους φυτική μόνιμη βαφή για βλεφαρίδες.Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και το προΪόν ασφαλές μιας και προορίζεται για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
την Καλημέρα μου

erva_cidreira είπε...

πέμπτη εποχή,
τελικά, είναι γεγονός, κανένας άνδρας δεν μπορεί να γνωρίζει τα μυστικά της βαφής των μαλλιών καλύτερα από μια γυναίκα :)
Ωστόσο, θα συμφωνήσω με τον stereocage ότι όλα αυτά δεν έχουν και πολύ νόημα.
Άσε που για τον μεσογειακό άντρα η βαφή θα πρέπει να περιλαμβάνει και τις άσπρες τρίχες στο στέρνο, τα μπράτσα, την πλάτη κλπ.
Άντε βρες τώρα χρόνο, διάθεση, ευελιξία...
Για εσάς, τις γυναίκες, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Τυχερές!