1.9.09

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Οι καλύτεροι προορισμοί για τους ομοφυλόφιλους
Express.gr, 28/08/09
Η πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι μια από τις υποψήφιες για τον τίτλο του "καλύτερου προορισμού στον κόσμο για τους ομοφυλόφιλους".
Αλλες υποψήφιες πόλεις είναι η Βαρκελόνη, το Μπουένος Αϊρες, το Λονδίνο, το Μόντρεαλ και το Σίδνεϊ, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρίας, "Rio Convention et Visitors Bureau" (RC&VB), που έχει αναλάβει την τουριστική προώθηση της πόλης.
Τον διαγωνισμό οργανώνει το τηλεοπτικό δίκτυο Logo που ανήκει στον όμιλο του MTV και το βραβείο θα δοθεί από τη ηλεκτρονική σελίδα Trip Out Gay Travel (http://www.tripoutgaytravel.com/), που ασχολείται αποκλειστικά με τους τουριστικούς προορισμούς των ομοφυλόφιλων.
Τις υποψήφιες πόλεις επέλεξε ομάδα δημοσιογράφων, εκδοτών και τουριστικών πρακτόρων.
Όσοι θέλουν μπορούν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά την πόλη που προτιμούν και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 2 Νοεμβρίου με την ευκαιρία του 10ου Τουριστικού Συνεδρίου των Ομοφυλόφιλων στη Βοστώνη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχω φίλους στο Σίδνεϊ που διαφωνούν με τη λίστα.

Ephemeron είπε...

Επ ευκαιρίας, αυτο το γκεϊ τηλεοπτικο δικτυο, Logo, ειναι τοσο κακο οσο δεν φανταζεστε... Ολες οι ταινιες και οι σειρες που παιζει ειναι τοσο γλυκαναλατες, τοσο κακοφτιαγμένες... Ο μονος τροπος να παρακολουθησει κανεις αυτο το καναλι επι ωρες ειναι να εχει πιει του κερατά για να μην καταταλαβαινει τι γινεται. Επισης γι' αυτο το καναλι ειναι λες και δεν υπαρχουν , γκεϊ ταινιες απο αλλες χωρες, μονο κακογουστες φτηνες Αμερικανικες που σε κανουν να καταριεσαι που πληρωνεις καθε μηνα για να δεις ενα ματσο αηδιες... Περιμενα κατι καλυτερο απο ενα καναλι που ειναι 100% γκεϊ...

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι όλο αυτό, έχω όμως την απορία
γιατί δεν είναι στην λίστα το Amsterdam.

Tales from the other side of town είπε...

KS, τηλεόραση είναι, ούτως ή άλλως δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά...

Ανώνυμος είπε...

Είναι το Σίδνει και δεν είναι το Βερολίνο? Είναι άσχετοι οι άνθρωποι.