6.5.09

1964. "ΕΠΙΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤ' ΙΔΙΑΝ"

Image Hosted by ImageShack.us
Εφημ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, 2/8/1964

4 σχόλια:

stassa είπε...

Ό,τι είπε κι ο Tales παρακάτω. Επίσης εγώ αναρωτιέμαι, ο συντάκτης αυτού του άρθρου για παράδειγμα, κι οι αναγνώστες του βέβαια, οι περισσότεροι θα είναι ακόμη ζωντανοί ε; Δε μιλάμε για το '21, για την προηγούμενη γενιά λέμε...

gay super hero είπε...

@ stassa

Και σε αυτή τη γενιά ο Ριζοσπάστης ακόμα τα ίδια γράφει. Οπότε δεν καταλαβαίνω προς τί οι μουσειακές αναδρομές στο 1982.

Ο κίνδυνος είναι να θεωρήσουμε ότι επειδή αυτά τα πράγματα γράφονται στην καθαρεύουσα και με παλιομοδίτικα τυπογραφικά στοιχεία αφορούν κάτι θαμμένο στο μακρινό παρελθόν για το οποίο οι σημερινοί ετεροφυλόφιλοι "ντρέπονται" (όπως τουλάχιστον υπονοείς στο σχόλιό σου). 'Οπως γνωρίζεις πολύ καλά τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα.

Unknown είπε...

Το άρθρο στην γελοιότητά του εμπεριέχει μια αλήθεια: αν αφήσουμε τους ανθρώπους ελεύθερους, ίσως να μην γίνουν όλες πούστηδες και λεσβίες, πάντως μόνο sraight δεν θα γίνουν.

stassa είπε...

Ε; Τώρα με μπέρδεψες; Ποιά αναφορά στο '82 λες; Όχι, δεν υπονοώ οτι ντρέπονται "οι ετεροφυλόφιλοι" για τίποτα, αντίθετα. Ναι, τα ίδια λένε. Απλώς αναρωτιέμαι πού θα βρίσκονται και τί θα γράφουν (ή θα διαβάζουν) οι συντάκτες αυτών των τελευταίων άρθρων, κι οι αναγνώστες τους, και πόσο αλλαγμένο θα τους φαίνεται το τοπίο στον τύπο- εκτός από το Ριζοσπάστη, βέβαια.