18.6.08

ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1. Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ"

Image Hosted by ImageShack.us
.
(Αναδημοσίευση σχολίων από πρόσφατες αναρτήσεις του ιστολογίου Old Boy, τα οποία αποδεικνύουν την έμπρακτη δέσμευση του ιστολόγου στην μάχη για την «ελευθερία του λόγου»)
.
Νταβραντισμένος νταγλαράς: Έτσι μνησίκακα είναι τα πουστράκια (…), μπαίνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν να κάνουν την πουστιά τους. Οι ομοφυλόφιλοι είναι άντρες, οι κακιασμένες αδερφές ειναι τα πουστράκια.
Ανώνυμος πολίτης: H Ερυθρόλευκη στρατιά πως ανέχθηκε αυτή τη βεβήλωση των Εθνικών μας συμβόλων, και της τιμημένης φανέλας από ένα κίνεδο...
Λεξικός: Η σωστή ορθογραφία:κειναιδω ή κεινεδω.Εκ του "εκεί είναι εδώ". Όταν μπερδεύουμε το εκεί με το εδώ, δηλαδή όταν υπάρχει σύγχιση ταυτότητας.
Ανώνυμος: Εντάξει, κατανοώ ότι το "κακιασμένη αδερφή" είναι ενοχλητικό σαν προσδιορισμός. Αλλά το "πουστράκι"; Μπορώ να πω ότι το λες και σέξι.
Η Θεία Βίκυ: Η e-λούγκρα προσβλήθηκε τόσο πολύ από τις συγκεκριμένες λέξεις επειδή σε καμία περίπτωση δεν της αναλογούν, δεν είναι "πουστράκι" ούτε "κακιασμένη αδερφή". Είναι ο ορισμός του καραπουσταρά του ελέους και της κομπλεξοκακογαμημένης αδερφάρας.
mao tse tung: o d… s… einai poustakos kai kakiasmeni aderfi. this is not a happening. it is happening.
costinho: εκείνοι του έπαιξαν συνωμοτική πουστιά
ανώνυμος: Αυτή τη συμπεριφορά τη βρίσκω απείρως πιο πούστικη (λυπάμαι, δε θα γίνω πολιτικά ορθός για χάρη σου)
η ψυχωτική αρρωστημένη θεία κότα: οι απανταχού διαδικτυακές πούστρες που ελέω πούτσου να βάλουνε στο κώλο τους διακυρήττουν συνεχώς και ακατάπαυστα την αντιομοφοβία
Mantalena Parianos: Αυτά είναι αστείες πουστιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: