15.6.16

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ

Για όσους διακινούν "ανακουφισμένοι" την άποψη ότι ο Ματίν ήταν ένας ακόμη  "κρυφός ομοφυλόφιλος":

Η δεύτερη γυναίκα του μακελάρη του Ορλάντο λέει ότι προσπάθησε να τον αποτρέψει
eleftherostypos.gr, 14/6/2016
Η δεύτερη γυναίκα του μακελάρη της επίθεσης στο γκέι μπαρ του Ορλάντο των ΗΠΑ αποκάλυψε στο FBI ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον Ομάρ Σεντικέ Μάτιν και να μην πραγματοποιήσει το τρομοκρατικό χτύπημα που άφησε πίσω του 49 νερκούς.
Σύμφωνα με την Independent, καθώς οι αξιωματούχοι του FBI ερευνούσαν την διαδικτυακή «ιστορία» του μακελάρη για να διαπιστώσουν εάν έιχε συνεργό, διαπίστωσαν ότι η δεύτερη σύζυγος του Μάτιν τον είχε αφήσει μία φορά έξω από το νυχτερινό κέντρο Pulse, οπού έγινε η επίθεση, και τον είχε συνοδεύσει όταν αγόραζε οπλισμό και πυρομαχικά.
Το αμερικανικό δίκτυο NBC αναφέρει ότι το FBI ανέκρινε την δεύτερη γυναίκα του Μάτιν, Νορ, που συζούσε μαζί του και με τον τρίχρονο γιος τους σε διαμέρισμα στο Fort Pierce στη Φλόριντα, μόλις δύο ώρες έξω από το Ορλάντο.
Η κάμερα συνέλαβε την Νορ μαζί με το 3χρονο παιδί τους και η ίδια είχε καλύψει το προσωπό της με μια κουβέρτα.
Οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν αποφασίσει ακόμη εάν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος της συζύγου του Όμαρ Ματίν, μετέδωσε απόψε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, διευκρινίζοντας ότι η λήψη απόφασης «απέχει πολύ ακόμη».
Πολλά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν μεταδώσει νωρίτερα ότι η Νουρ Ματίν έχει συλληφθεί αλλά συνεργάζεται με τις αρχές. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από το FBI.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πατέρας του Ομαρ Σεντίκε Ματίν που σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ είναι Αμερικανός με καταγωγή από το Αφγανιστάν υποστήριξε πως το μακελειό «δεν έχει ουδεμία σχέση με την θρησκεία».
Ο Μιρ Σεντίκε, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ο άνδρας υποστήριξε ότι ο γιος του είχε εξοργιστεί καθώς πριν από λίγο καιρό είδε δύο άνδρες να φιλιούνται μπροστά στη γυναίκα και τον γιο του. Ο δράστης του μακελειού στο Ορλάντο ήταν παντρεμένος και με την Sitora Yusufiy η οποία, αποκάλυψε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι ήταν ασταθής και την χτύπαγε. Οι δυο τους χώρισαν το 2011.




Δεν υπάρχουν σχόλια: