12.11.12

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Η οργάνωση FOUL έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αθλητισμού Ομοφυλόφιλων για την διεξαγωγή της εκστρατείας για την αντιμετώπιση της ομοφοβίας και των προκαταλήψεων στο ποδόσφαιρο. Το όραμα μας είναι ένα ποδόσφαιρο και μια ευρύτερη κοινωνία χωρίς διακρίσεις λόγω φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.
Η οργάνωση FOUL  δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να πάρουν θέση για την ισότητα και να εκφράσουν την άποψη τους. Η εκστρατεία ονομάστηκε OFFSIDE (o γνωστός ποδοσφαιρικός κανόνας) και περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο που θα κληθούν να συμπληρώσουν φορείς του ποδοσφαίρου στην χώρα μας καθώς και online δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα www.offside.gr  από οποιονδήποτε θέλει να  συμμετάσχει.

ΠΟΤΕ:  Η έρευνα θα διαρκέσει 1 μήνα (20/11/2012 – 20/12/2012)  και τα αποτελέσματα της θα παρουσιαστούν σε Πανευρωπαϊκό Συνέδριο τον Μάρτιο 2013 στην πόλη της Αμβέρσας του Βελγίου.
του Βαγγέλη Γεωργίου (protagon.gr, 12/11/2012)

2 σχόλια:

gay super hero είπε...

Αν διαβάσει κανείς στο ερωτηματολόγιο, στο τέλος ζητάει να δηλώσεις το φύλο (σε παρένθεση γράφει "σεξουαλικός προσανατολισμός")

Οι πιθανές επιλογές είναι άντρας, γυναίκα, γκέι, λεσβία ή τρανς. Κι αν διαλέξεις ένα αυτόματα αποκλείονται τα υπόλοιπα.

Μήπως να το δουν λιγάκι; Γιατί με το να σου ζητάνε να διαλέξεις αν είσαι άντρας ή γκέι, γυναίκα ή λεσβία μάλλον ακυρώνουν την προσπάθεια που λένε ότι κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

Εκ μέρους της ομάδας OFFSIDE ζητάμε συγγνώμη για την λανθασμένη διατύπωση στο ερωτηματολόγιο.
Θα διορθωθεί άμεσα.
Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε τις προθέσεις μας ...
Το ερωτηματολόγιο έχει απίστευτη απήχηση και αυτό οφείλεται σε όλους σας.
Συνεχίστε να βγάζετε offside την ομοφοβία ... www.offside.gr