25.11.12

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 6

Έπαθε ΣΟΚ: Έπιασε στα πράσα τον οικοδόμο σύζυγό της με... άντρα! 
Ο κλάδος των οικοδόμων της Πάτρας είναι ανάστατος μετά την είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο τους... 
Πως Πατρινός συνάδελφός τους όχι απλά είναι gay αλλά η γυναίκα του τον χώρισε επειδή τον έπιασε επ' αυτοφώρω με άλλον άνδρα. 
newsbomb.gr, 24-11-2012
Όλα ξεκίνησαν προ μηνών όταν κάποιος από τους συναδέλφους του έμαθε πως η εν διαστάσει σύζυγος του φίλου του, διαδίδει στην πόλη πως τον πέταξε έξω από το σπίτι, αφού στο κρεβάτι με άντρα! Μάλιστα η γυναίκα έλεγε με θυμό πως «δεν σεβάστηκε τα παιδιά του, πως η ίδια δεν είχε καταλάβει το παραμικρό όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν είδε μπροστά στα μάτια της τη «σκηνή»! «Σιχάθηκα τον εαυτό μου που κοιμόμουν μαζί του» τόνιζε. 
Το «νέο» λοιπόν, είχε διαδοθεί, ωστόσο ο ίδιος το διέψευδε κατηγορηματικά! Και όχι μόνο! Ισχυριζόταν πως η γυναίκα του τα λέει όλα αυτά επειδή... στενοχωρήθηκε που χώρισαν και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Απειλούσε δε πως... θα την βάλει στη θέση της! 
Ο gay οικοδόμος συζητούσε το «πρόβλημα» που αντιμετώπιζε με την γυναίκα του και με έναν κολλητό του, ο οποίος είχε ακούσει τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου, όμως μπροστά του έβλεπε έναν «καρδαμωμένο» άνδρα, που έμοιαζε να είναι «πήχτρα» στην τεστοστερόνη! 
Μέχρι που μία ημέρα συνέβη ένα τυχαίο γεγονός που του απέδειξε πως η πρώην σύζυγος... μάλλον είχε απόλυτο δίκιο! Επισκέφθηκε ξαφνικά τον φίλο του στο σπίτι και εκείνος του άνοιξε με μία ρόμπα (χρώματος ροζ μάλιστα, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του)! Και μπορεί το «ροζ» να μην είναι περίεργο, όμως ο φίλος δεν του επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι αφού στο εσωτερικό του βρισκόταν... άλλος άνδρας! 
Ο οικοδόμος επείσθη πως ο συνάδελφός του, όχι απλά έκανε «διπλή ζωή», αλλά είχε ιδιαίτερη προτίμηση στο ανδρικό φύλλο! Από ντροπή δεν του είπε κάτι εκείνη την ώρα, προτίμησε να φύγει, όμως αργότερα εξιστορούσε σε άλλους συναδέλφους του, τι είχε δει με τα ίδια του τα ματάκια! 
Μάλιστα «μούτζωνε» τον εαυτό του, που είχε πιστέψει τους ισχυρισμούς του φίλου του οικοδόμου, ότι δήθεν η «πρώην» του, τον κατηγορεί αδίκως και πως εκείνος διατηρεί πολλές σχέσεις με γυναίκες με αποτέλεσμα η σύζυγος να ζηλεύει και να επιχειρεί να τον «βαπτίσει» gay!

Δεν υπάρχουν σχόλια: