7.3.12

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΚΑΙ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ ΜΑΖΙ ΣΤΟ "8"

Brad Pitt και George Clooney μαζί σε έργο
(ant1online.gr, 6/3/2012)
Οι γοητευτικοί σταρ του Χόλιγουντ George Clooney και Brad Pitt πρωταγωνίστησαν σε μια παράσταση σχετικά με τη δικαστική υπόθεση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
Το έργο, του Dustin Lance Black, φέρει τον τίτλο “8”, και αφορά την Πρόταση 8 στην πολιτεία της Καλιφόρνια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, και τη δικαστική διαμάχη που πυροδότησε.
Ο Brad Pitt ενσάρκωσε επί σκηνής τον δικαστή Vaughn R. Walker, ο οποίος απεφάνθη, το 2010, πως η πρόταση 8, που απαγόρευε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στην Καλιφόρνια, ήταν αντισυνταγματική.
Ο Clooney υποδύθηκε έναν από τους δικηγόρους στην υπόθεση αυτή, ενώ στο έργο συμμετείχαν πολλοί ακόμη διάσημοι ηθοποιοί, όπως οι: Christine Lahti, Jamie Lee Curtis, Matthew Morrison, Matt Bomer, Kevin Bacon, Jane Lynch, John C. Reilly, Chris Colfer και Jesse Tyler Ferguson.
Σημειώνεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο George Clooney αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις φήμες που τον θέλουν να είναι ομοφυλόφιλος και να διατηρεί, μάλιστα, δεσμό με τον Brad Pitt, με τον οποίο τον συνδέει μακρά φιλία.
Ο Clooney ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του πως δεν τον ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος και τι γράφεται σχετικά με τις προτιμήσεις του. Μάλιστα, τόνισε πως θα ήταν γελοίο να βγαίνει και να διαψεύδει συνεχώς κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται στο αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.

Εδώ το σχετικό βίντεο από την παράσταση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: