18.2.11

GAY CHRISTIAN-EUROPE

gaychristian-europe.com/forum/index.php (στα ελληνικά)

Gay Christian Europe offers multi-lingual support and resources to Christians of all denominations in Europe, who are Gay, Lesbian, Bisexual, Transgender (GLBT) or questioning their sexual orientation, in their own mother tongues.
"Ο Θεός είναι αγάπη κι όποιος ζει μέσα στην αγάπη ζει μέσα στο Θεό, κι ο Θεός μέσα σε αυτόν--A' Ιωάννη 4:16"
Προσευχήσου για την ομοφυλοφιλία σου και ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, θα σε αλλάξει! Σε δημιούργησε με ένα σκοπό! Ξέρει γιατί σε δημιούργησε έτσι. Στον Ιερεμία 1:5 λέει:"Πριν ακόμη σε πλάσω μες την κοιλιά της μάνας σου, σε διάλεξα". Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθος. Κράτα αυτό το θέμα για σένα και το Θεό και απόλαυσε τη ζωή μαζί Του! Αιώνια! Αμήν"
~ Χάρης, Ελλάδα
*Ανάρτηση με κάθε επιφύλαξη.
(Προφανώς πρόκειται όχι για διαχριστιανική προσπάθεια αλλά για πρωτοβουλία κάποιας προτεσταντικής σέκτας, και ίσως να υποκρύπτει πρόθεση μεταστροφής ομοφυλοφίλων.)

3 σχόλια:

Το Λαγωνικό είπε...

Κι εμένα κάτι από μεταστροφή-διαστροφή μου μυρίζει το κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Η δημιουργός της σελίδας είναι Καθολική. Υπάρχουν μέλη από όλα τα Χριστιανικά δόγματα (Βαπτιστές, Καθολικοί, Ορθόδοξοι, Πεντηκοστιανοί, Πρεσβυτεριανοί). Δε συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη εκκλησία. Και αν διαβάσετε στους όρους της ιστοσελίδας, απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους προώθησης μεταστροφής ομοφυλοφίλων.

Ευχαριστώ,
Χάρης

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ και γράφω στο φόρουμ του Gay Christian Europe εδώ κι ένα χρόνο περίπου.
Πρόκειται για ενδιαφέρον κι αξιόλογο φόρουμ, όπου κυρίως αναπτύσσονται προβληματισμοί πάνω σε θεολογικά ζητήματα και ανταλλάσσονται απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν τον ΛΟΑΤ κόσμο.
Υπάρχουν σ' αυτό, ΛΟΑΤ ενοχοποιημένοι για την σεξουαλικότητά τους και άλλοι που νιώθουν καλά με την ερωτική τους ταυτότητα. Παντού τα πάντα...
Το φόρουμ είναι ανοικτό και σε αλλόθρησκα άτομα, αρκεί να σέβονται το γεγονός ότι βρίσκονται σ' ένα χριστιανικό φόρουμ.

Ευχαριστώ,
Ρούλα