12.10.09

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 1

Boyzone: Νεκρός βρέθηκε ο Στίβεν Γκέιτλι
(Ναυτεμπορική, 12/10/2009)
Νεκρός βρέθηκε το Σάββατο ο τραγουδιστής του ιρλανδικού ποπ γκρουπ Boyzone, Στίβεν Γκέιτλι, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μαγιόρκα. Η ιστοσελίδα του γκρουπ ανέφερε ότι επρόκειτο για «τραγικό θάνατο».
Ο 33χρονος Γκέιτλι βρισκόταν για διακοπές στη Μαγιόρκα μαζί με τον εδώ και χρόνια σύντροφό του Άντι Κόουλς. Λεπτομέρειες για το θάνατο του τραγουδιστή δεν έχουν γίνει γνωστές
.
Image Hosted by ImageShack.us * Image Hosted by ImageShack.us
.
Τζορτζ Μάικλ. Τον χώρισε ο σύντροφός του έπειτα από 13 χρόνια σχέσης;
Ο εκπρόσωπος Tύπου του Τζορτζ Μάικλ διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: «Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όλα αυτά. Ο Κένι λείπει στο Ντάλας, όπου έχει μια γκαλερί και είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει αυτή την Παρασκευή. Σχεδιάζουν να περάσουν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μαζί».
Ύστερα από χρόνια έντονης φημολογίας γύρω από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο Τζορτζ Μάικλ παραδέχτηκε τελικά πως είναι ομοφυλόφιλος, και η σχέση του με το ιδιοκτήτη γκαλερί, Κένι Γκος, υπήρξε τα τελευταία χρόνια κάθε άλλο παρά κρυφή. Οι δυο τους ήταν μαζί από τον Ιούνιο του 1996 και μοίραζαν το χρόνο τους στο Λονδίνο και στο Ντάλας, όπου διατηρούν σπίτια.
Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 50χρονο Γκος να έχει εδώ και αρκετούς μήνες χωρίσει τον Τζορτζ Μάικλ, αφού οι περιπέτειες του δεύτερου με τα ναρκωτικά είχαν φθείρει τη σχέση τους. Ο 46χρονος τραγουδιστής έχει αρκετές φορές στο παρελθόν συλληφθεί για χρήση ναρκωτικών, αλλά και για οδήγηση υπό την επήρειά τους.
Η οριστική ρήξη επήλθε πέρσι -σύμφωνα με την «Daily Mail»- όταν ο σταρ συνελήφθη σε δημόσιες τουαλέτες στο Λονδίνο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Λίγο καιρό μετά, τα Χριστούγεννα, ο Γκος δεν άντεξε άλλο και έδωσε τέλος στη μακρόχρονη σχέση τους. «Ο Κένι είχε δώσει στον Τζορτζ πολλές ευκαιρίες. Αλλά μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν άντεχε άλλο» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους, εξηγώντας πως οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το χωρισμό.
Άλλος ένας λόγος που η σχέση αυτή τελείωσε είναι, όπως φαίνεται, οι διαφορετικές επιθυμίες των δύο πλευρών σχετικά με την αποκλειστικότητα. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι λίγο διαφορετικές. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να "περιπλανηθούμε" λίγο, αν το θελήσουμε. Αλλά ακόμα και τότε, θα αγαπάμε ο ένας τον άλλο μέχρι θανάτου». Μόνο που αυτό το σκεπτικό δεν έβρισκε σύμφωνο και τον Γκος: «Παρά το γεγονός ότι ο Τζορτζ έλεγε ότι είχαν ελεύθερη σχέση, ο Κένι ποτέ δεν συμφώνησε να βλέπει ο Τζορτζ και άλλους άνδρες» εξηγεί η ίδια πηγή. (yupi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: