30.4.09

Η ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ Mr PANAMA 2009

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Oliver Ryan
.
Ο Oliver Ryan είναι 21 ετών, αμερικανός γεννημένος στον Παναμά, και το περασμένο Σάββατο κατάφερε να κερδίσει πανηγυρικά τον τίτλο του Mr Panama.
Υποσχέθηκε ότι θα βελτιώσει τα ισπανικά του και θα φροντίσει να κάνει περήφανους όλους εκείνους που τον εξέλεξαν.
Την επόμενη κιόλας ημέρα κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο τα πειστήρια μιας τολμηρής φωτογράφησης που είχε κάνει παλιότερα με το ψευδώνυμο Άντυ για ιστοσελίδα με γυμνούς άνδρες.
Η επιτροπή των ανδρικών καλλιστείων, σκανδαλισμένη, έσπευσε να αφαιρέσει τον τίτλο από τον άτακτο Όλιβερ και καινούργιος βασιλιάς της παναμέζικης ομορφιάς στέφθηκε ο Diomedes Bustavino
.
Το Α.Π., αν και διαθέτει ολόκληρη τη σειρά των επίμαχων ρεαλιστικών φωτογραφιών του Όλιβερ, περιορίζεται στην δημοσίευση της πιο καλλιτεχνικής.
.
Image Hosted by ImageShack.us
Diomedes Bustavino

7 σχόλια:

mahler76 είπε...

μόνο φωτογραφίες? και βιδεα είχε κάνει. μια χαρά ήταν το παλικάρι. Δηλαδή δεν μπορείς να είσαι εστεμένος και τσοντάκιας? Why?

SK είπε...

Και συγκεκριμμένα, είναι μοντέλο του Sean Cody, που είναι το πλέον δημοφιλές του είδους του στις ΗΠΑ (πιθανόν και αλλού?). Τόσο, που έχει περάσει στην καθομιλουμένη των gay, ο όρος Sean Cody looks, ή Sean Cody type, για όσους μοιάζουν στα μοντέλα του.

mahler76 είπε...

@SK
ναι θα αναγνώριζα αυτό το μπάνιο παντού:)

erva_cidreira είπε...

Ναι, υπάρχουν και δυο video με τον Όλιβερ σε... αυτοερωτικές στιγμές.

Πάντως σε όλα τα καλλιστεία οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται κάποιους γνωστούς κανόνες, μεταξύ των οποίων να μην υπάρχει προηγούμενη εμπλοκή τους σε ζητήματα πορνογραφίας ή πορνείας.
Σε πολλά γυναικεία καλλιστεία απαγορεύεται ακόμη και να είναι έγγαμη η υποψήφια.

Στην παναμέζικη περίπτωση πέρα από την παραβίαση των όρων συμμετοχής υποθέτω ότι σκανδάλισε επιπλέον η φωτογράφιση του θεωρητικά ετεροφυλόφιλου Mr Panama σε ιστοσελίδα ομοφυλοφιλικού περιεχομένου.
Για κανέναν εστεμμένο δεν επιτρέπεται να υπάρχουν υπόνοιες ομοφυλοφιλίας, εννοείται.

gay super hero είπε...

@ sk

Αυτός ο Sean Cody δεν αλλάζει καθόλου τη διακόσμηση πάντως! Με το που είδα τη φώτο που έβαλε ο ερβα κατάλαβα ότι προέρχεται από το συγκεκριμένο site! To τί έχει δει αυτό το μπάνιο και αυτό το living-room δεν περιγράφεται :-P

@ erva

'Οπως γράφεις κι εσύ σε όλα τα καλλιστεία υπάρχει ο όρος οι διαγωνιζόμενοι να μην έχουν στο παρελθόν τους τίποτα σχετικό με την πορνογραφία. Προσωπικά το βρίσκω εντελώς υποκριτικό καθώς είναι γνωστό ότι πολλοί (αν όχι οι περισσότεροι) από αυτές/αυτούς τελικά θα εξαργυρώσουν τους τίτλους τους στην αγορά του πληρωμένου έρωτα, πλην όμως αυτοί είναι οι κανόνες για όλους.

Το αν και κατά πόσο τους σκανδάλισε ότι η φωτογράφιση έγινε για κάποιο γκέι site δεν προκύπτει από πουθενά. 'Αλλωστε οι περισσότεροι "επαγγελματίες κούκλοι" στο γκέι πορνό κάνουν καριέρα και άντρες έχουν κατά κύριο λόγο για πελάτες.
Φαντάζομαι το γνωρίζουν αυτό οι διοργανωτες τέτοιων καλλιστείων.

Πέρα από τις σόλο φωτογραφίες που αναφέρεις πάντως -και από ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα- ο συγκεκριμένος συμμετείχε και σε ταινίες με άντρες παρτενέρ.

erva_cidreira είπε...

Ας διευκρινίσουμε κάτι:
Τα καλλιστεία ήταν για τον Mr Panama 2009, όχι για τον Mr Gay Panama 2009.
Και σε όλες τις χώρες οι εστεμμένοι που εκπροσωπούν την εθνική ανδρική ομορφιά θεωρείται αυτονόητο ότι είναι ετεροφυλόφιλοι.
Άρα η εμπλοκή του Όλιβερ σε gay ιστοσελίδα είναι αναμφίβολα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο, πέρα από το μεμπτό της γυμνής φωτογράφησής του.

gay super hero είπε...

Γκέι καλλιστεία ή όχι, η πιθανότητα ένας άντρας-μοντέλο να έχει κάνει γκέι πορνό είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς σε εκείνη την αγορά η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη και τα λεφτά πολύ καλύτερα (όπως αντίστοιχα η πιθανότητα ένας συνοδός να έχει μόνο άντρες πελάτες είναι πολύ μεγαλύτερη). Αυτό φυσικά και το γνωρίζουν οι διοργανωτές - άσχετα αν μέσα στην υποκρισία τους προσποιούνται ότι αυτό που κάνουν δεν αφορά την πορνεία αλλά το "μόντελινγκ", ότι δεν απευθύνονται στους ομοφυλόφιλους αντρες αλλά στις ετεροφυλόφιλες γυναίκες και όλες αυτές τις γελοιότητες.

Αντίστοιχα όποτε κάποιος αθλητής ή καλλιτέχνης κάνει κάποια αισθησιακή φωτογράφηση για ένα lifestyle έντυπο, υποτίθεται ότι το περιοδικό απευθύνεται με αυτό τον τρόπο στο γυναικείο κοινό (άσχετα αν θα το αγοράσουν κυρίως ομοφυλόφιλοι άντρες - "σκάσε και πλήρωνε" που λένε) και όλες οι ερωτήσεις γυρνάνε γύρω από τις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις του, τί του αρέσει σε μια γυναίκα κτλ, κτλ.