15.3.09

ΔΥΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ΜΠΛΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΠΑΚΙΑ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Ο Ben, ο Jerry και η Cherry είναι τα τρία τελευταία εναπομείναντα μπλε παπάκια στη Μεγάλη Βρετανία. Οι εργαζόμενοι στο καταφύγιο άγριων πτηνών Arundel Wetland Centre στο West Sussex προσπάθησαν να ζευγαρώσουν τον Ben με την Cherry, αλλά κανένα από τα δύο παπάκια δεν έδειξε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον.
Στη συνέχεια έφεραν τον Jerry από ένα άλλο καταφύγιο στο Λονδίνο. Η Cherry έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον της για τον Jerry, δίνοντας ελπίδες στο προσωπικό του κέντρου ότι θα απέφευγαν την εξαφάνιση του είδους στη χώρα. Γρήγορα όμως τα δύο συμπαθέστατα αρσενικά ερωτεύτηκαν παράφορα μεταξύ τους.
Ο διευθυντής του κέντρου Paul Stevens δηλώνει απογοητευμένος, αλλά συμπληρώνει ότι τα δύο αρσενικά πτηνά είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι: «Είναι συνέχεια μαζί, σφυρίζοντας το ένα στο άλλο, όπως θα έκανε ένα αρσενικό στο θηλυκό με το οποίο θα ήθελε να ζευγαρώσει. Ο κόσμος που επισκέπτεται το κέντρο τα θεωρεί ένα φανταστικό ζευγάρι, δίχως να σκέφτεται ότι είναι δύο αρσενικά».
Τα μπλε παπάκια, που προέρχονται από τη Νέα Ζηλανδία, οδηγούνται λοιπόν σε εξαφάνιση στη Βρετανία. Κάποιος ιεροκήρυκας θα πρέπει να τους εξηγήσει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτωλή και αφύσικη.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: