31.3.09

ΤΟ AIDS ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Image Hosted by ImageShack.us
.
«Το AIDS δεν το ακούς, όταν έρχεται…» στον Ιανό
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Κέντρο Ζωής, αναγνωρισμένη μη κυβερνητική οργάνωση για την υποστήριξη ατόμων με HIV/AIDS, διοργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, με τίτλο «Το AIDS δεν το ακούς, όταν έρχεται…», την Τρίτη 31 Μαρτίου 2009, στις 21.00, στο café του Βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24) Ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεονώρα Ζουγανέλη ενώνουν τις φωνές τους γι’ αυτό το σκοπό. Η βραδιά θα ξεκινήσει με μία διαδραστική με το κοινό ενημέρωση από εκπαιδευμένους εθελοντές του Κέντρου Ζωής σχετικά με το HIV/AIDS και συγκεκριμένα τους τρόπους μετάδοσης και προφύλαξης από τον ιό. Σε μορφή δρώμενου, δύο φίλοι συναντιούνται και ανταλλάσσουν απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες…
Στη συνέχεια, ο Πάνος και η Ελεονώρα θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για να ακουστεί πιο μελωδικά το μήνυμα της προφύλαξης στον έρωτα!
Είσοδος ελεύθερη
.
Το Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι ένα αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με HIV/AIDS. Ενδεικτικά τα προγράμματά του περιλαμβάνουν: Κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη, Πρόγραμμα συντροφικότητας στο σπίτι και στο νοσοκομείο, Πρόγραμμα ενημέρωσης, Έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Το Κέντρο Ζωής στηρίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: