1.4.08

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ Ή ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ";

Χορηγήθηκε άσυλο στον Ιρανό πρόσφυγα
gayworld.gr, 01.04.08, 10:13
Με ικανοποίηση μάθαμε για την χορήγηση ασύλου στον Ιρανό ομοφυλόφιλο πρόσφυγα μετά την επανεξέταση της αίτησης του. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην όλη προσπάθεια συνέβαλε αποφασιστικά η παρασκηνιακή δράση της Ομοφυλοφιλικής και Λεσβιακής κοινότητας Ελλάδας (ΟΛΚΕ) η οποία με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις επιθυμίες της μη δημοσιοποίησης της υπόθεσης του Ιρανού στα ΜΜΕ έδρασε καίρια και σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να πετύχει την παραχώρηση του ασύλου.
Στελέχη της ΟΛΚΕ δήλωσαν ότι σκοπός της οργάνωσης δεν ήταν να διεκδικήσει τις δάφνες της υπόθεσης και να αυτοπροβληθεί αλλά να πετύχει αποκλειστικά και μόνο την χορήγηση ασύλου. Για τον λόγο αυτό δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση προς τον τύπο μετά από απαίτηση του ίδιου του Ιρανού ο οποίος το είχε ζητήσει κατά τις συναντήσεις που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης.
Συγχαρητήρια στην ΟΛΚΕ που για άλλη μια φορά επιδεικνύει την σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα της.
.
Πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα ή για ακόμη ένα "νταβατζηλίκι";

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι είναι αλήθεια, το είχα διαβάσει και χθες κάπου.

erva_cidreira είπε...

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ την εκπροσώπησή μου σε κάποιους τόσο ψεύτες και ξεδιάντροπους.

Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ΟΛΚΕ για το ανωτέρω δημοσίευμα ή αν αυτό θα αποσυρθεί από το gayworld.gr ως ψευδές.