8.2.08

COMING OUT 4

Image Hosted by ImageShack.us
.
Θωρω οτι εσιη κάποιο ενδιαφερον για την αντίδραση της μανας μου στα νεα οτι ειμαι γκευ. Νομιζω οτι εισιε παντα εμπιστοσυνη σε μενα. Ειμαι σιουρος οτι ξερει οτι εσκεφτηκα το σοβαρα πριν της το πω. Εν δυσκολο για μια μεσιλικα γυναικα που την Κυπρο να ακουσει τζιαι να δεκτη οτι ο γυος της εν γκευ. Το προβλημα παραμενει το ιδιο. Αν θα κάμω ποττε κοπελουθκια. Αναφερε τζιαι δκυο τρεις φορες το θέμα του Aids.
Εγνωρισε τζιαι τον σπανιολο με τον οποιο τα εχαλασαμε πριν λλιον τζιαιρο. Εδιεκρινα λλιο tension τυπου πεθερας- νυφης lol.
Εδειξα της ενα γκευ τις προαλλες τζιαι ειπα της οτι μου αρεσκει τζια εσυμφωνησε οτι εν κουκλος. Σε αντιθεση με τον σπανιολο που εν κοντος τζιαι μαυρης οπως ειπε. Ειπα της για τον μιτση να δω ινταλως εννα αντιδραση. Παραξενευκει με που το παιρνει ετσι καλα.
Λαλω της όποτε δω γκευ. Θεωρει παραξενο ποσο λλιοι εν "σουστενοι" τζιαι διερωτατε ποθεν ξερω οτι εν γκευ. Επρεπε να της εξηγησω για το gaydar τζιαι πως δουλευκει. Εδειξα της τζιαι ενα ζευκαρη γκευ που είχαν δκυο κορες μαυρουες που υιοθετησαν. Ειπε ότι τα μωρα πρεπει να εν δυστυχισμενα χωρις μάνα. Εξηγησα της οτι πιθανον οι μιτσιες να ηταν εγκαταλημενες που τους γονιους. Εβαλα την να παρακολουθηση τζιαι να δει αν τα μωρα εφαινουντα λυπημενα. Οι μιτσιες ηταν μες την τρελλη χαρα όπως ουλλα τα αλλα μωρα γυρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: