20.12.07

ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Μπαίνω στο χαμάμ λοιπόν και βλέπω να βρίσκεται εκεί ένα εξαιρετικά συμπαθητικό παιδί, στην ηλικία μου, πολύ χαρούμενο και καλοδιάθετο που βλέπω αρκετά συχνά στο γυμναστήριο.
Κάθομαι λοιπόν στον πάγκο του χαμάμ και προσπαθώ να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα καταφέρω να προκαλέσω κουβέντα ώστε να διατηρήσουμε επαφή και να τα λέμε όποτε πετυχαινόμαστε στο γυμναστήριο.
Είναι δύσκολο το case στο μυαλό μου και μου προκαλεί νευρικότητα γιατί σκέφτομαι ότι χρειάζεται να πω κάτι πολύ "έξυπνο" για να κάνω την "μετάβαση" από τις πρακτικές κουβέντες που έχουμε ανταλλάξει σε συζήτηση περισσότερο "γνωριμίας"... αποφασίζω να αφιέρωσω χρόνο, να σκεφτω, για να πω κάτι πραγματικά καλό που δεν θα δημιουργήσει περίεργες υπόνοιες ότι είμαι desperate για γνωριμίες...
σκεψ ατμ, λοιπόν...
σκεψ ατμ...
σκεψ ατμ...
σκεψ ατμ...
σκεψ ατμ...
και τελικά μου έρχεται η σούπερ παρόρμηση... σηκώνω το κεφάλι και του λέω (σου θυμίζω ότι ειμαστε μέσα σε χαμάμ - πρακτικά έχουμε την δυνατότητα αν θελήσουμε να βάλουμε μπρος να μαγειρέψουμε ντάμπλινγκς...)
ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ Ο να χαρώ εγώ δημιουργικός άνθρωπος;
του λέω....
ζέστη, ε;
κλαψ λυγμ ρε μαλάκα! κλαψ λυγμ!!! ρόμπα πάλι! Πάλιπάλιπάλιπάλι
(πες μου ότι έχεις πει κι εσύ φρικτές μαλακίες για να γνωρίσεις κάποιον, μην με αφήσεις μόνο σε αυτή την ξεφτίλα σε παρακαλώ!).
provato.gr

Όση ώρα γίνονταν τα διαδικαστικά, είχα το νου μου στους γύρω να πάω να κάτσω δίπλα, τελικά μπάνισα έναν ηλιοκαμμένο σκινχεντ Ιταλό ο οποίος όπως ήταν ξαπλωμένος του πετούσαν τα κέρατα του ταύρου [Κώστα συγκρατήσου, σκέψου κάτι μη σου σηκωθεί εδώ μέσα, σκέψου την Αλέκα Παπαρήγα]. Ξαπλώνω δίπλα στον Ιταλό, ενώ ο Σ. από δίπλα αρχίζει την γκρίνια αλλά παρακολουθώ τον Ιταλό που ιδρώνει και δίπλα ιδρώνω και εγώ για πολλούς λόγους, σιγά σιγά από τον ιδρώτα αρχίζουν να μουσκεύουν τα τραπεζομάντηλα στη μέση και να γίνονται πιο ανάγλυφα [Κώστα συγκρατήσου, σκέψου αυτό τον κοιλαρά εκεί πέρα, σκέψου την Αλέκα Παπαρήγα γυμνή].Λόγω των ατμών, του ιδρώτα, της ατμόσφαιρας μετά από ένα σημείο όλοι μου φαίνονταν σέξι εκεί μέσα, ήταν και κάτι Τούρκοι μελαχρινοί και κάτι Γερμανοί που δεν του έλεγες και για πέταμα, γυρίζω κάποια στιγμή και λέω στον Ιταλό: Very hot in here uh? Με κοιτάει και [φυσικά] δεν απαντάει [μα γιατί; γιατί δεν του είπα nice weather today? πώς δεν το σκέφτηκα;].
gsus-saved

2 σχόλια:

gsus είπε...

hahahaha den hksera oti o provatos eixe pei to idio!

Greekstories είπε...

Δεν ξερω αν σασ κανει να νιωσετε καλυτερα αλλα κατι τετοιες μαλακιες εκανα κι εγω...