27.9.12

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. 65.000.000 $ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

Δίνει 40 εκατ. σε όποιον κλέψει την καρδιά της λεσβίας κόρης του 
Δ.Γ. (e-go.gr, 27/9/2012) 
Μεγάλο το πλήγμα για τον δισεκατομμυριούχο - γυναικά Σέσιλ Τσάο Σζε Τσουνκγ, που ισχυρίζεται πως έχει κοιμηθεί με 10.000 γυναίκες. Η πρωτότοκη κόρη του όχι μόνο είναι ομοφυλόφιλη αλλά αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση με τη σύντροφό της. 
Ο 76χρονος μεγιστάνας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, προσφέρει γενναιόδωρη προίκα σε όποιον άνδρα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της λεσβίας πρωτότοκης κόρης του και να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο!
Την ανακοίνωση την έκανε ευθύς μετά το γάμο της κόρης του Γίτζι με την επί επτά χρόνια σύντροφό της, στη Γαλλία. 
Αρνούμενος να αποδεχτεί την ένωση του ζευγαριού, ο σαφώς σοκαρισμένος πατέρας, σε μια ύστατη προσπάθεια αποφάσισε να προσελκύσει επίδοξους μνηστήρες με δόλωμα το σεβαστό ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα εκτός από την προίκα, ο γαμπρός θα τοποθετηθεί επικεφαλής και σε μια από τις επιχειρήσεις του. Το χρηματικό έπαθλο όπως άλλωστε τονίζει ο μεγιστάνας, αποτελεί «ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο, για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση». 
Σύμφωνα με το BBC, η δεσποινίς Τσάο είπε ότι βρήκε το σχέδιο του πατέρα της «αστείο» και δεν πρόκειται να το πάρει στα σοβαρά μέχρις ότου εμφανιστεί ο πρώτος μνηστήρας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ένταση μεταξύ του κυρίου Τσάο και της κόρης του ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα όταν αυτή, ευρισκομένη σε εκδήλωση στο Πεκίνο, ανακοίνωσε τον γάμο της με την επί χρόνια σύντροφό της Σιν Ειν. Ωστόσο, ο μεγιστάνας διαψεύδει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον γάμο και μιλώντας σε περιοδικά και ΜΜΕ τονίζει πως η κόρη του δεν έχει παντρευτεί. 
Οι γάμοι ομοφυλοφίλων δεν αναγνωρίζονται στο Χονγκ Κόνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: