19.10.07

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΙΡΑΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ 1

Image Hosted by ImageShack.us
.
Συνέβη κι αυτό.
Στην εκπομπή Διαδρομές του Αθήνα 9,84 που μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, υπερασπιζόμενος τις θέσεις του κόμματός του για τους μετανάστες (πλαφόν εισόδου, αυστηρά μέτρα στα σύνορα και επαναπροωθήσεις) δήλωσε ότι άτομα που κινδυνεύουν με την απέλασή τους σε καθεστώτα που είναι γνωστό ότι δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με βάση τις διεθνείς συνθήκες για το πολιτικό άσυλο, όπως η περίπτωση του ιρανού ομοφυλόφιλου που η Ελληνική Δημοκρατία(!) τον απειλεί με απέλαση στη «χώρα όπου δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι», το Ιράν.
Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιποι 299 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και ειδικότερα οι 290 που δηλώνουν προοδευτικότεροι του ΛΑΟΣ, σιωπούν. Γιατί άραγε;
.
Image Hosted by ImageShack.us

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε δηλαδή ένα βουλευτή του ΛΑΟΣ που όχι μόνο υπερασπίστηκε δημόσια ομοφ. μετανάστες αλλά γνωρίζει και συγκεκριμένες περιπτώσεις. Μπράβο του.
Την ψήφο μου δεν θα του τη δώσω ποτέ αλλά θα προσπαθήσω να του στείλω ένα email.

Ντροπή για τους 290 και ιδιαίτερα για τους ιδεαλιστές των ανθρωπιστικών κινημάτων και της προόδου.

artois είπε...

Αυτό είναι πραγματική έκπληξη! Μετά από αυτό δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ψαριανό να ευαισθητοποιείται. Τι το φοράει το επαναστατικό γιλέκο; για να του βγαίνουν με κόκκινο οι γραβατωμένοι; Ε, όχι και σε τέτοια θέματα να τρώει ο σύριζα τη σκόνη του λαός!


Πάντως, σ' αυτούς που λέμε "μπράβο" στέλνουμε ...μέηλ και σε κάποιους από τους υπόλοιπους που λέμε "ντροπή τους", στέλνουμε την ψήφο μας. Δυσεξήγητο έως σχιζοφρενικό. Εγκλωβισμένοι όλοι μας στις ιδεοληψίες, τους δογματισμούς και τις αγκυλώσεις μας, φθάσαμε να πιστεύουμε ότι και ο σύριζα είναι αριστερό κόμμα επειδή το γράφει στο λογότυπό του.

Ας μην τον παρεξηγούμε, όμως. Μέρες που 'ναι ασχολείται με το σοβαρό θέμα των ...παρελάσεων.