8.1.13

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ

Φωτογραφία για Η καυτή Τσιτσιολίνα παρουσιάζει το κόμμα τηςΑνανεωμένη, πιο φρέσκια και πανέτοιμη φάνηκε η πρώην πορνοστάρ Ιλόνα Στάλερ, γνωστή ως Τσιτσιολίνα στην παρουσίαση του κόμματός της DNA «Δημοκρατία, Φύση, Έρωτας» (Democrazia Natura Amore). 
Η καυτή ξανθιά πολιτικός παρουσίασε το κόμμα της και προχώρησε σε συλλογή υπογραφών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ένωση Gaycs, η οποία αγωνίζεται για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων, λεσβιών και τρανσέξουαλ.
Μάλιστα στο πλαίσιο της βραδιάς η Τσιτσιολίνα επιφύλαξε και ένα σόου έκπληξη στους καλεσμένους της. 
Πέρα όμως από τη διασκέδαση η Τσιτσιολίνα εμφανίστηκε πιο σίγουρη από ποτέ για το πρόγραμμά της και δήλωσε πως προτεραιότητά της είναι η νομιμοποίηση των ιεροδούλων όπως και η αναγκαιότητα ιατρικών ελέγχων. Συμπλήρωσε όμως πως είναι απαραίτητη η κατάργηση του φόρου ακίνητης περιουσίας στους αδύναμους, όπως και η κατάργηση προνομίων σε βουλευτές και γερουσιαστές αλλά και η μείωση μισθών κατά το ήμισυ σε διευθυντές και εισαγγελείς. Την ίδια ώρα τάχθηκε υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων καθώς όπως δήλωσε «πρέπει οι γκέι να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους».

Ενώ για όσους την κρίνουν αρνητικά είπε «εγώ ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως πορνοστάρ το 1988. Η πραγματική πορνογραφία είναι η κλοπή εκατομμυρίων ευρώ από τους Ιταλούς και η μεταφορά των χρημάτων στο εξωτερικό. Ιταλοί, επαναστατήστε. Προσέξτε, η επόμενη ψήφος θα είναι δική σας. Εσείς θα επιλέξετε το μέλλον σας».
Ο σύντροφός της από την άλλη Λουίτζι Ντε Κάρλο δήλωσε πως το DNA αποτελεί «κοινωνική ανάγκη» και συμπλήρωσε πως «ο κόσμος πλησιάζει την Ιλόνα και της ζητά είτε χρήματα για να αγοράσει φαγητό είτε βοήθεια για να βρει δουλειά. Ετσι γεννήθηκε η ιδέα του κόμματος. Θέλουμε στη Βουλή να μπουν και εκπρόσωποι λαϊκών επαγγελμάτων. Καθηγητές, ξυλουργοί, υδραυλικοί, γεωργοί και γιατί όχι ακόμα και ιερόδουλες». (protothema.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: