29.7.08

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Τέλος, ο @@, με αφορμή και την παρουσία στη δεξίωξη για την 34η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας του συνοδού του Κ. Σ., μετανάστη από τη Σιέρα Λεόνε, τόνισε:
«Σήμερα, η δημοκρατία μας έγινε 34 χρονών. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν είναι εξίσου ανοιχτή σε όλους τους πολίτες. Υπάρχουν πολίτες χωρίς χαρτιά, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον και δικαιώματα, χωρίς αναγνώριση της οικογενειακής τους κατάστασης, χωρίς προστασία από τις ομοφυλοφοβικές πολιτικές των χωρών καταγωγής τους και αυτό θέλαμε να αναδείξουμε σήμερα. Να τονίσουμε δηλαδή πως υπάρχουν πολίτες που δεν έχουν φωνή. Για το λόγο αυτό, βρίσκεται δίπλα μου, ένας εκπρόσωπος της γενιάς εκείνης, που γεννήθηκε, εργάζεται και φορολογείται στην Ελλάδα και που όμως η χώρα μας δεν του έχει ανοίξει τις πόρτες της».
Ο Κ.Σ. σημείωσε σχετικά πως είναι χαρά του που βρέθηκε σήμερα στη δεξίωση της Προεδρίας, πως αγαπά την Ελλάδα και πως είναι άδικο να μην υπάρχουν ίδια δικαιώματα για όλους και να γίνονται διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

5 σχόλια:

gay super hero είπε...

Η συνοδός του Αλέξη Τσίπρα (τον οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κατονομάζεις) ονομάζεται Καντίτζα Σάνκο, είναι κομμώτρια από τη Σιέρρα Λεόνε και βέβαια γυναίκα και όχι άντρας (όπως διαπίστωσαν και όσοι είδαν τη δεξίωση στην τηλεόραση χθες βράδυ). Λίγο περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει.

erva_cidreira είπε...

Φυσικά και δεν ήταν άντρας. (Αλίμονο, πώς θα μπορούσε!!!)
Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών, έστω και σε συμβολικό επίπεδο, έχει κι αυτή, όπως φάνηκε χθες, τα όριά της.
Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσοχή για να τα διακρίνει κανείς.
Μην μου πεις ότι εσύ δεν τα βλέπεις

gay super hero είπε...

Δηλαδή η ανάρτηση έχει σκοπό να καυτηριάσει μια πολιτική στάση; Έτσι όπως το γράφεις όμως φαίνεται σαν να μεταδίδεις μία είδηση.

erva_cidreira είπε...

Μια φανταστική είδηση, δυστυχώς.

Κώστας είπε...

Βρίσκω τη χθεσινή ενέργεια του κυρίου Τσίπρα υποκριτική και θεατρινίστικη. Είμαι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των δικαιωμάτων των μεταναστών, αλλά δε νομίζω ότι με τέτοιες τρεντοαριστερές κινήσεις αλλάζει κάτι επί της ουσίας.


Κύριε Τσίπρα στο κοινό που απευθύνεστε είναι τρέντι να μιλάτε για τα δικαιώματα των μεταναστών και σας βοηθάει αδιαμφισβήτητα να κερδίζετε πόντους.

Ο αριστερός πολιτικός όμως αντί να χαιδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων του καλό είναι που και που να προτοπορεί κιόλας και να τους δίνει αφορμές για προβληματισμό..