6.11.07

ΤΡΑΝΣ - ΕΥΡΩΠΗ (ΕΡΕΥΝΑ 2007)

Image Hosted by ImageShack.us
.
Trans Europe Survey 2007 (Greek)
ΤΡΑΝΣ - ΕΥΡΩΠΗ (ΕΡΕΥΝΑ 2007)
Press for Change -- ILGA -- TGEU
Αυτή η έρευνα είναι μέρος του Πανευρωπαϊκού ερευνητικού έργου που διεξήχθη από το Press for Change (www.pfc.org.uk) για τον Διεθνή Γκέι και Λεσβιακό Σύλλογο (ILGA) και τον Ευρωπαϊκό Τρανς-γενικό Όμιλo (TGEU). Ο στόχος είναι να επεκτείνουμε την έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία το 2006 για λογαριασμό της εκεί κυβερνήσεως εξετάζοντας τις εμπειρίες των τρανς όληs τηs Ευρώπηs.
Η έρευνα θα πάρει γύρω στα 45 λεπτά άν απαντηθεί πλήρως. Οι περισσότερες ερωτήσεις μπορούν να παραληφθούν άν δεν ταιριάζουν με τις δικές σας περιστάσεις (οι υποχρεωτικές ερωτήσεις είναι σημειωμένες με αστερίσκο *) αλλα ζητούμε να απαντήσετε όσο ειλικρινά και πλήρως γίνεται. Το ερωτηματολόγιο είναι απόλυτα εμπιστευτικό – δεν ζητούμε λεπτομέρειες σαςπου να μπορούν vα αναγνωριστoύν – γι’αυτό παρακαλούμε μην έχετε αναστολές.
Η έρευνα είναι χωρισμένη σε δέκα τμήματα. Στην αρχή κάθε τμήματος μία ράβδος προόδου σας υπενθυμίζει πόσο ακόμα έχετε. Για να προχωρήσετε από ένα τμήμα στο επόμενο, “σκρολ” κάτω και “κλικ”το κουμπί “Επόμενη Σελίδα”. Σημειώστε πως και αν δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε την έρευνα, εμείς θα μπορέσουμε να δούμε τα αποτελέσματα από κάθε σελίδα που κάνατε “κλικ” στο κουμπί “Επόμενη Σελίδα”. Παρακαλούμε όμως να προσπαθήσετε να απαντήσετε και τα δέκα τμήματα.
Ευχαριστούμε που παίρνετε μέρος σε αυτή την έρευνα.

Για να απαντήσετε στην έρευνα πιέστε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι επ' ευκαιρία? Τι γίνεται στην Ελλάδα με τους trans που έχουνε γεννηθεί γυναίκες? Είχε αναρτηθεί εδώ ένα άρθρο το Δεκέμβρη του 2006 γί'αυτό, αλλα πέρα από αυτό δεν έχω δει άλλη αναφορά.

Υπάρχουν στοιχεια και οργανώσεις? Και πως συμπεριφέρονται οι gay και οι trans ομάδες σε female-το-male άτομα, είτε "μετεγχειρισμενα" είτε εκείνα που δεν επιδιώκουν εγχείριση?
Αν έχει κανεις στοιχεια η θέλει να το συζητήσει, μπορείτε να μου στείλετε email στο
stranger01@hotmail.co.uk
Thanks
Stan