22.5.06

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα (ΕΟΚ) βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ένας σπουδαίος άνδρας, ένας πραγματικός αγωνιστής όχι μόνο για την ομοφυλόφιλη κοινότητα της Ελλάδας, αλλά γενικότερα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας, Βαγγέλης Γιαννέλος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.
Ο Βαγγέλης Γιαννέλος διατέλεσε επί δεκαοκτώ χρόνια Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας, πιστός πάντα στις επάλξεις του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, χαλύβδινος στις απόψεις του, και πάντα αγωνιστής.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 22 Μαΐου, και ώρα 17:00μ.μ., στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

!!

Πώς ρε συ; Ήταν άρρωστος; Δεν ήξερα.

Καλό του ταξίδι...

Ανώνυμος είπε...

Καλό του ταξίδι στα μέρη που δεν υπάρχει λύπη στεναγμός και διακρίσεις. Στον Παράδεισο δηλαδή.

artois είπε...

Kρίμα!
Είναι λυπηρό να χάνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος, αλλά καλό είναι να λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους.

Δυστυχώς, ο αγώνας για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" του συχωρεμένου δεν συμπεριελάμβανε το δικαίωμα, του να είσαι ομοφυλόφιλος χωρίς να έχεις κάνει δημόσια ανακοίνωση ή να πιστεύεις στο χριστιανισμό. Γιατί όλοι γνωρίζουν την σκαιά στάση, τις χυδαίες ύβρεις και τις βλαστήμιες του σε όσους αποτολμούσαν τα παραπάνω δύο "ανθρώπινα δικαιώματα". Για του λόγου το αληθές, όλα αυτά παραμένουν ως ντοκουμέντα στο σάιτ του.

Είναι κατανοητό να μην λέγονται αυτά σε ένα δελτίο τύπου όπως αυτό της ΟΚΕ ή σε μία σχετική ανακοίνωση, όπως αυτή των Ελλήνων Εθνικών. Αλλά η στρέβλωση της αλήθειας θα έπρεπε, ομοίως, να αποφεύγεται.

hardrain είπε...

αν...αν είναι έτσι ναι.

Αλλά, όχι την ώρα, τις ώρες του αποχαιρετισμού. Όχι. Για λόγους ελάχιστης διακριτικότητας.

alximist είπε...

artois: Kaneis mas den einai teleios. O Vangelis den mporei na diekdikisei epishs thn teleiothta. Osoi ton gnwisan, ton xeroyn. To gegonos einai oti htan shmantikos agwnsths gia ta antiratsistika kai oxi mono omofylofilika themata, kai para ta arketa melana shmeia, h apoysia toy nomizw oti mallon tha zhmiwsei to kinhma(am ypothesoyme oti yparxei)
Ma moy exei meinei aporia, ti toy synebei, 45 xronwn, kai gematos energeia...