17.10.18

ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ SERIAL KILLER ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ


Βρετανίδα serial killer θα παντρευτεί μέσα στη φυλακή τη λεσβία σύντροφό της
espressonews.gr, 16/10/2018
Γάμο με τη λεσβία ακαδημαϊκό σύντροφό της ετοιμάζει στη φυλακή η Βρετανίδα serial killer που το 2013 σκότωσε τρεις άνδρες «για πλάκα».
Η 35χρονη Τζοάνα Ντένεχι έχει μάλιστα την απαίτηση τα έξοδα για τον γάμο της να τα πληρώσουν οι Βρετανοί φορολογούμενοι.
Η Ντένεχι γνώρισε την 37χρονη πρώην λέκτορα πανεπιστημίου Αλεξάντρα Κρουζιέρες στο γυμναστήριο της φυλακής, όταν η Κρουζιέρες εξέτιε ποινή φυλάκισης για επίθεση σε αστυνομικούς και κακοποίηση με ρατσιστικά κίνητρα ενός γιατρού. Σύντομα, σύμφωνα με τη βρετανική «Sunday People», ανάμεσα στις δύο γυναίκες αναπτύχθηκε ερωτικός δεσμός. Η Κρουζιέρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φαίνεται ότι έλκεται από γυναίκες δολοφόνους, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση και με άλλη δολοφόνο κατάδικο. Οταν η Κρουζιέρες αποφυλακίστηκε, η Ντένεχι της έκανε πρόταση γάμου, δίνοντάς της δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια επίσκεψής της.
Πρόσφατα όμως οι δύο γυναίκες αποπειράθηκαν για άγνωστο λόγο να αυτοκτονήσουν και οι υπεύθυνοι της φυλακής αποφάσισαν να μεταφέρουν την Ντένεχι σε ψυχιατρική κλινική. Αυτό σήμαινε όχι μόνο ότι θα ακυρωνόταν ο γάμος, αλλά και ότι η 35χρονη δεν θα μπορούσε να συναντάει την Κρουζιέρες.
Με τη μήνυση σε βάρος του σωφρονιστικού ιδρύματος η Ντένεχι πέτυχε την παραμονή της στη φυλακή, ενώ, όταν γίνει ο γάμος, ο οποίος ζητάει να διοργανωθεί με δημόσιο χρήμα, η Κρουζιέρες θα αποκτήσει δικαίωμα για συχνές «συζυγικές επισκέψεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια: