13.4.16

Ο "ΑΝΟΙΧΤΟΣ" ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΪΒΙΝΤ ΦΕΡΝΙΣ


Οι αποκαλύψεις για τις «αταξίες» των Ελτον Τζον και Ντέιβιντ Φέρνις δεν φαίνεται να απασχολούν το gay ζευγάρι!
«Ορθάνοιχτος» είναι, απ' ό,τι φαίνεται, ο γάμος του Ελτον Τζον με τον Ντέιβιντ Φέρνις. Οι αποκαλύψεις για τις «αταξίες» τους έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, ωστόσο οι δυο τους δεν δείχνουν να νοιάζονται και κυκλοφορούν με άνεση, πηγαίνοντας στο θέατρο και χαμογελώντας. Βοηθά βέβαια σε αυτό το γεγονός ότι κανένα βρετανικό μέσο ενημέρωσης δεν έχει αναφέρει τα ονόματά τους, σε σχέση με το σκάνδαλο απιστίας του Φέρνις.
Η νέα αποκάλυψη αφορά ακόμα μία ερωτική σχέση του τελευταίου, μετά το τέλος του τρίο που έκανε με το ζευγάρι των γκέι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», ο Φέρνις έκανε δεσμό με κάποιον άντρα πέντε μήνες μετά τον χωρισμό από το ζευγάρι με το οποίο έκανε τρίο.
Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί -κι ίσως δεν το μάθουμε ποτέ- είναι κατά πόσον ο Ελτον Τζον γνώριζε τα «παραστρατήματα» του συζύγου του.
Με τον νόμο των πιθανοτήτων μάλλον τα γνώριζε, αφού κι εκείνος δεν ήταν πιστός, αν αναλογιστεί κανείς την πρόσφατη προσφυγή εις βάρος του από πρώην σωματοφύλακά του, τον οποίο προσπάθησε να «ξελογιάσει». Και ίσως η δικαστική απαγόρευση να αναφερθούν αυτή τη φορά ονόματα στον βρετανικό Τύπο να οφείλεται στις αποκαλύψεις του σωματοφύλακα, ο οποίος εξέθεσε άσχημα τον Ελτον Τζον.  (espressonews.gr, 11/4/2016)


Γαργαλιστικές ατάκες στην αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε ο πρώην σωματοφύλακάς του
O τραγουδιστής είπε «έλα στον θείο Ελτον», απλώνοντας τα χέρια του πάνω στο κορμί του σωματοφύλακά του, και τώρα ο τελευταίος λέει στον Ελτον Τζον «έλα στο δικαστήριο». Ο πρώην bodyguard κατηγορεί τον Βρετανό ερμηνευτή για σεξουαλική παρενόχληση, παραθέτοντας μια σειρά από -αν μη τι άλλο- σπαρταριστές περιγραφές και ατάκες.
Ο 69χρονος σταρ, όπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα της αγωγής που κατέθεσε ο Τζέφρι Γουένινγκερ, ο οποίος δούλευε για λογαριασμό του από το 2002 ως το 2014, τον έχει αγγίξει με όλους τους δυνατούς τρόπους, συνοδεύοντας μάλιστα τις χειρονομίες του με γεμάτες πόθο εκφράσεις. Ενδεικτικά, ο Ελτον Τζον φέρεται ότι έστριψε τις θηλές του σωματοφύλακά του λέγοντάς του «πόσο υπέροχος είσαι!» και παροτρύνοντάς τον να αφήσει «τα πολλά γκέι γονίδια που έχει μέσα του» να εκδηλωθούν! Το 2014 δε, και ενώ βρίσκονταν μαζί στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι του Γουένινγκερ και να πιάσει τα γεννητικά του όργανα, παροτρύνοντάς τον «να βγάλει έξω τον πιτσιρίκο για να πει γεια στον θείο Ελτον». Το τρίτο γαργαλιστικό περιστατικό που αναφέρεται στην προσφυγή είναι ότι ο Ελτον Τζον προσπάθησε να βάλει «οπίσθιο» χέρι στον σωματοφύλακα, βάζοντας τα δάχτυλά του ανάμεσα στα οπίσθια του νεαρού άντρα.
Οι δικηγόροι του Γουένινγκερ λένε ότι αυτά είναι μερικά ενδεικτικά περιστατικά από τα πολλά που έζησε ο πελάτης τους κατά τη διάρκεια της εργασιακής σχέσης του με τον Ελτον Τζον, ενώ προσθέτουν ότι αυτά κλιμακώθηκαν σε συχνότητα και ένταση μετά το 2010. Ο σωματοφύλακας, που πιστεύεται ότι έληξε τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή τον Σεπτέμβριο του 2014, υποστηρίζει ότι προσπάθησε να αντισταθεί τόσο λεκτικά όσο και με κινήσεις, αλλά και πάλι ο σταρ δεν συμμορφωνόταν. Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε, φέρεται ότι ζητεί αποζημίωση, το ύψος της οποίας προς το παρόν δεν προσδιορίζεται, επειδή «βρισκόταν σε κατάσταση φόβου για τη σωματική ασφάλειά του», προσθέτοντας ότι «υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από ακραία καταπόνηση και αγωνία τόσο σωματικά όσο και πνευματικά».
Επειτα από τα πολλά δημοσιεύματα που έφεραν στο φως το περιεχόμενο της αγωγής, οι δικηγόροι του Ελτον Τζον εξέδωσαν ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι καταγγελίες του σωματοφύλακα είναι «αβάσιμες και αναληθείς», ενώ κατηγορούν τον Γουένινγκερ ότι είναι «πικρόχολος» και ότι επιχειρεί να «αποσπάσει χρήματα που δεν του αναλογούν». Μένει τώρα να αποδειχθεί αν η υπόθεση θα φτάσει στις δικαστικές αίθουσες ή αν θα υπάρξει κάποιου είδους συμβιβασμός. (espressonews.gr, 30/2/2016)




Δεν υπάρχουν σχόλια: