23.12.15

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΜΗΚΟΣ ΠΕΟΥΣ

Ποιοι λαοί έχουν μεγάλα «προσόντα».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ (ESPRESSONEWS, GR, 23/12/2015)
Οπως προκύπτει από τον πολύχρωμο χάρτη της υδρογείου που δημιούργησε ο γραφίστας Μάρτιν Βάρτζικ και περιλαμβάνεται στο βιβλίο του με τίτλο «Vargic's Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World», η χώρα μας χαρακτηρίζεται από μετριότητα, αφού το πέος του μέσου Ελληνα έχει μήκος 14,25 έως 15,5 εκατοστά.
Τα στοιχεία που συγκέντρωσε αναφορικά με το μέγεθος των ανδρικών «προσόντων» ο 17χρονος Σλοβάκος Μάρτιν Βάρτζικ, διάσημος από τον περσινό χάρτη του για τις διαφορετικές συμπεριφορές των λαών στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνουν ωστόσο κάποια στερεότυπα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους άνδρες.
Οπως προκύπτει, η μαύρη ήπειρος έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό ανδρών με μέσο όρο πέους που ξεπερνά τα 16,5 εκατοστά, ενώ σε πολλά κράτη της ο μέσος όρος κυμαίνεται μεταξύ 15,25 και 16,5 εκατοστά.
Σε καλά επίπεδα βρίσκεται και ο ανδρικός πληθυσμός της Νοτίου Αμερικής και της νοτιοδυτικής Ευρώπης, ενώ ακολουθούν η κεντρική και η δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, και ο Καναδάς. Οι Ρώσοι και οι Βορειοαμερικανοί υστερούν αρκετά, ενώ οι Ασιάτες δυσκολεύονται να ξεπεράσουν το ψυχολογικό φράγμα των 11 εκατοστών.

Όλως συμπτωματικά βέβαια Ούγγροι και Τσεχο-σλοβάκοι εμφανίζονται ως οι σούπερ "προικισμένοι" ανατολικο-Ευρωπαίοι.
Αν δεν ευλογήσεις τα... γένιά σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: