19.3.15

OI ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ DOLCE & GABBANA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Απίστευτη κόντρα πυροδότησε μία συνέντευξη του σχεδιαστικού διδύμου Dolce & Gabbana, που τάχθηκαν εναντίον των ομοφυλόφιλων ζευγαριών τα οποία αποκτούν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, με τον Έλτον Τζον να δηλώνει δημόσια ότι δεν θα ξαναφορέσει ρούχα τους και να καλεί σε μποϊκοτάζ!
«Είμαστε αντίθετοι σε υιοθεσίες από ομοφυλόφιλους… Η μόνη οικογένεια είναι η παραδοσιακή. Δεν θέλουμε “χημικούς” απογόνους και “νοικιασμένες” μήτρες. Η ζωή έχει τη φυσική της πορεία και υπάρχουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να αλλάζουν», είπαν οι Ιταλοί σχεδιαστές στο περιοδικό «Panorama».
Και οι σχεδιαστές, οι οποίοι πριν από τον χωρισμό τους είχαν ζητήσει από φίλη τους να γίνει παρένθετη μητέρα του παιδιού τους, συνέχισαν: «γεννιέσαι από μία μητέρα και έναν πατέρα, ή τουλάχιστον, έτσι θα έπρεπε να είναι… Η οικογένεια δεν πρέπει να είναι ένα καπρίτσιο, αλλά το αποτέλεσμα μιας πράξης αγάπης».
Οι δηλώσεις ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην ομοφυλοφιλική κοινότητα παγκοσμίως, με τον Έλτον Τζον να σηκώνει πρώτος το «λάβαρο», καθώς, με τον σύντροφό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.
«Πώς τολμάτε να αποκαλείτε τα υπέροχα παιδιά μου συνθετικά; Ντροπή σας που γίνεστε επικριτικοί με το θαύμα της εξωσωματικής γονιμοποίησης που χάρη σε αυτό πολλοί άνθρωποι, gay ή straight κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά. Οι απαρχαιωμένες απόψεις σας είναι τόσο εκτός εποχής, όσο και η μόδα σας. Δεν θα ξαναφορέσω ποτέ Dolce and Gabbana», έγραψε στο Instagram ο τραγουδιστής και κάλεσε σε μποϊκοτάζ!
(star.gr, 16/3/2015)


Gabbana responded directly on Sir Elton’s Instagram post, branding him a “fascist”, adding a hashtag to boycott E.J.

Δεν υπάρχουν σχόλια: