16.3.15

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ



To 2013 στις Χρυσές Σφαίρες η Jodie Foster παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία, επισημαίνοντας ότι για πολλά χρόνια δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Η μητέρα της γνωστής ηθοποιού, Evelyn Foster, ήταν επίσης λεσβία και ανέθρεψε την κόρη της μαζί με τη σύντροφό της, την οποία η Jodie συνήθιζε να αποκαλεί «θεία». Η Jodie Foster έχει δυο γιους, τον Τσαρλς και τον Κιτ, τους οποίους απέκτησε κατά τη διάρκεια της 20ετούς σχέσης της με την Σίντνεϊ Μπερνάρντ, με την οποία χώρισαν το 2008. Τον περασμένο Απρίλιο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της, τη φωτογράφο Αλεξάντρα Χέντισον, η οποία διατηρούσε σχέση με τη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις.

To 2002 η ηθοποιός Rene Russo αποκάλυψε ότι η μητέρα της ήταν λεσβία και ότι την ανέθρεψε μαζί με τη σύντροφό της και άλλες λεσβίες φίλες της. Η παιδική της ζωή δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα καθώς ο πατέρας της, γλύπτης και μηχανικός, εγκατέλειψε την οικογένεια όταν η Rene ήταν μόλις δύο ετών και η μητέρα της αναγκάστηκε να κάνει δύο δουλειές προκειμένου να μεγαλώσει την ίδια και την αδερφή της. Η γνωστή ηθοποιός έχει μόνο λόγια αγάπης να μοιραστεί για τις γυναίκες που τη μεγάλωσαν. «Η μητέρα μου είχε εγκαταλειφθεί και ήταν η σύντροφος και οι φίλες της που τη βοήθησαν να μας αναθρέψει με πολύ αγάπη» είχε πει.

Η 31χρονη ηθοποιός και μουσικός Jena Malone νιώθει τυχερή που μεγάλωσε με δύο μαμάδες, καθώς η μητέρα της Deborah Malone ήταν λεσβία. «Όταν ήμουν παιδί δεν θεωρούσα ότι ζούσα διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδιά. Είχα δύο μαμάδες και αυτό με ενθουσίαζε καθώς οι περισσότεροι φίλοι μου αγαπούσαν τις μαμάδες τους πιο πολύ από τους μπαμπάδες τους. Και εγώ έλεγα “Χα, εγώ έχω δύο”» είχε πει στην εφημερίδα Metro. Τη σύντροφο της μητέρας της την αγαπούσε πολύ και συνήθιζε να τη φωνάζει νονά. «Πήρα πολύ αγάπη, σεβασμό και αποδοχή και από τις δύο. Είχα μια υγιή σχέση μαζί τους» προσθέτει. (newsbeast.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: