24.5.12

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"

Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε υπαίτιος για τον θάνατο του ηθοποιού Κ Κ το 2009, θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές και κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
Ο λόγος για τον 38χρονο πρώην αξιωματικό του Εμπορικού Ναυτικού, που συνελήφθη και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του ηθοποιού, αλλά αποφυλακίστηκε το 2011, αφού εξέτισε δύο χρόνια από την ποινή του.
Σύμφωνα με την Espresso, πριν από λίγες μέρες, ο πρώην αξιωματικός γνώρισε έναν 28χρονο Ισπανό ομοφυλόφιλο, με τον οποίο άρχισε να συνομιλεί για το κοινό τους πάθος.
Την Κυριακή κανόνισαν να βρεθούν στο σπίτι του πρώην ναυτικού, στην περιοχή της Νίκαιας, όπου έκαναν χρήση ναρκωτικών και πολλών διεγερτικών χαπιών.
Στη συνέχεια, το ζευγάρι επιδόθηκε σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, τα οποία μάλλον ήταν υπέρ το δέον βίαια, με αποτέλεσμα ο 28χρονος Ισπανός να χάσει τις αισθήσεις του.
Ο 38χρονος πρώην ναυτικός ειδοποίησε το 166 προκειμένου να μεταφερθεί ο νεαρός Ισπανός στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να δώσει τα στοιχεία του, προκειμένου να αποφύγει νέα σύλληψη. Κατέβασε τον αναίσθητο Ισπανό από την πολυκατοικία και περίμενε το ασθενοφόρο, λέγοντας στους τραυματιοφορείς πως τον βρήκε αναίσθητο στο σημείο και αμέσως τους ειδοποίησε.
Όταν πλέον ο νεαρός αλλοδαπός βρέθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, οι γιατροί άμεσα διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς ο 28χρονος είχε πέσει σε κώμα και εισήχθη στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως το Τμήμα Ασφάλειας της Νίκαιας για το σοβαρό περιστατικό και οι αστυνομικοί γρήγορα οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 38χρονου ναυτικού.
Οι αστυνομικοί κατά την προανάκριση διαπίστωσαν τη σχέση του 38χρονου με τον 28χρονο άνδρα, ενώ, παράλληλα, σε έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα του πρώην αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα ναρκωτικών, διεγερτικά χάπια, αλλά και πλήθος σαδομαζοχιστικών αντικειμένων. (espressonews.gr, 22/5/2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια: