2.8.08

(GAY) SEX AND THE CITY

Image Hosted by ImageShack.us
.
Από όλη τη μακρόχρονη πορεία μου ανάμεσα σε gay clubs, bars, gay sites γνωριμιών, έχω καταφέρει να κρατήσω 3 φίλους κοντά μου. Είναι αυτοί με τους οποίους βγαίνουμε συνήθως μαζί στο γκάζι και αυτοί με τους οποίους θα συζητήσουμε τη φλέγουσα gay επικαιρότητα (το τεκνό που μιλήσαμε ή γνωρίσαμε, τη νέα φωτογράφιση του Νίκου Παπαδάκη, το νέο in μαγαζί του γκαζίου, όλα τα νέα πράγματα της ζωής μας). Ταυτόχρονα με όλο αυτό το sharing, ο καθένας νομίζω πως έχει τα μυστικά του από τους άλλους, τα οποία ενίοτε μοιράζεται με έναν ή τους άλλους δύο. Ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα, τα δικά του προβλήματα, τις δικές του ανησυχίες και γύρω από αυτές συμπλέκονται και οι μεταξύ μας σχέσεις.
Κάποτε είχαμε παρομοιαστεί με τις πρωταγωνίστριες του sex+the+city. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) εκείνη την περίοδο της ζωής μου, εμπλεκόμουν σεξουαλικά με διάφορους άντρες, οι οποίοι πάντα μου υπόσχονταν πως ήρθαν για να μείνουν αλλά τελικά εγώ κατέληγα να σχολιάζω απλά με τους φίλους μου τις σεξουαλικές τους ικανότητες, οπότε μοιραία πήρα και το ρόλο της Σαμάνθα. (Μα εγώ δεν είμαι τσουλί, απλό προφυλακτικό είμαι).
Η Κάρι μου, μάλλον είναι και ο πιο γοητευτικός της παρέας, μια ανάλαφρη και αέρινη ύπαρξη, ανήσυχος για τη σεξουαλική και συναισθηματική ζωή όσο και η πρωταγωνίστρια της σειράς.
Η Σάρλοτ μου, είναι και ο μοναδικος της παρέας με σταθερή σχέση και γενικά ο πιο συντηρητικός, τουλάχιστον αυτή την εικόνα βγάζει, παρότι θεωρώ πως αν είχε διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι στο σεξ και τη ζωή, θα μπορούσε κάλλισα να κερδίσει από μένα το ρόλο της Σαμάνθα.
Τέλος, η Μιράντα μου, αναγκαστικά παίρνει αυτό το ρόλο μιας και αυτός περισσεύει αλλά ίσως είναι και ο πιο στον κόσμο του, ο πιο γεια σου, απλά την κατάλληλη στιγμή θα σκεφτεί και θα πράξει σωστά.
Δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαστε gay ή επειδή απλά κάπου πρέπει να τα πούμε, αλλά τις περισσότερες φορές οι συζητήσεις μας στρέφονται γύρω από το σεξ, όπως άλλωστε και στην ομώνυμη σειρά, όπου οι υπόλοιπες υποχρεώσεις των πρωταγωνιστριών περνάνε στο ντούκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: