26.8.08

GAY PLANET 2

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
.
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Ακριβώς απέναντι από το μνημείο του Ολοκαυτώματος εγκαινιάστηκε στις 27 Μαϊου ένα καινούριο μνημείο αφιερωμένο στους ομοφυλόφιλους που έπεσαν θύματα του ναζιστικού καθεστώτος. Πρόκειται για ένα τσιμεντένιο κουβούκλιο με μία οθόνη όπου παρακολουθεί κανείς δύο νεαρούς άντρες να φιλούνται με φόντο το πάρκο Tiergarten.
Υπολογίζεται ότι έως και 15 χιλιάδες ομοφυλόφιλοι έχασαν τη ζωή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Gay Super Hero
.
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Είχα την τύχη να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και έναν πολύ κοντινό συγγενή του Ahmed Yildiz που σκοτώθηκε πρίν από λιγό καιρό από ένα μέλος της οικογένειας του που πλήρωσε επαγγελματία δολοφόνο γιατί τους ντρόπιαζε επειδή ήταν out. Σίγουρα θα έχετε διαβάσει την ιστορία στο Aπέναντι Πεζοδρόμιο ή τον Ethan.
Eξαίρετος επιστήμονας το μόνο που ήθελε ήταν να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Μίλησα με φίλους του και με αυτό το συγγενή του τον οποίον το άτομο της οικογένειας που το έκανε τον απείλησε ότι αν γίνει κηδεία ή μαζευτούνε να τον θρηνήσουνε οι φίλοι του θα γίνει κι άλλο κακό. Έτσι μαζευτήκανε στο μπάρ που συχνάζανε οι φίλοι του και κεκλεισμένων των θυρών έκαναν μια υποτυπώδη τελετή. Το φυλλάδιο από κάτω μου το δώσανε είναι από εκείνη τη βραδιά και η φωτό από κάτω είναι του Ahmet. Σε αυτό το μπάρ είχα την τιμή να παίξω μουσική για 3 ώρες την Παρασκευή.

OneBigDj’s L4L

ΛΟΝΔΙΝΟ
.
Image Hosted by ImageShack.us
Αφίσα στο μετρό του Λονδίνου
(φωτογραφία σταλμένη από φίλο ιστολόγο με e-mail)

3 σχόλια:

One Big DJ είπε...

itan poly dynati empeiria

erva_cidreira είπε...

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να μαθαίναμε κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα.

One Big DJ είπε...

Εντάξει θα γίνει. Απλά πρέπει να διαφυλάξω και την ταυτότητα του ατόμου που μου είπε αυτά που μου είπε γιατί αν κυκλοφορήσουν πολλές λεπτομέρειες θα γίνει άμεσα αντιληπτό ποιός είναι και θα υπάρξει πρόβλημα.