28.2.19

Η "ΕΚΔΗΛΩΣΗ" ΤΟΥ ΡΑΜΟΝ ΓΚΙΟΝ ΜΑΡΤΙΝΕΣ


Με συνέντευξή του στην "Le Parisien" ο Ραμόν Γκιόν Μαρτίνες, παραδέχτηκε πως είναι ομοφυλόφιλος. Ο Ολλανδός ακραίος, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο βήμα για να δώσει θάρρος και σε άλλους αθλητές να το παραδεχτούν.
"Είναι αρκετά περίεργο το να είσαι ο… μόνος. Κι άλλοι στο παρελθόν έχουν δείξει ότι τους αρέσει, αλλά προτιμούσαν να είναι ζευγάρι με μια κοπέλα για να μην έχουν προβλήματα. Ελπίζω η ιστορία μου να τους βοηθήσει να εκδηλωθούν" ήταν το αρχικό σχόλιο που έκανε ο Ολλανδός ακραίος.
Στη συνέχεια ο Ραμόν Γκιόν τόνισε: "Για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνω παρέα με άνδρες και να συζητάω μαζί τους. Κι είναι πάντα καλύτερο να το ξέρουν οι συμπαίκτες του και να το μαθαίνουν από εσένα καθώς έτσι αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και οι προκαταλήψεις. Φυσικά ποτέ δεν έχω μπει στα αποδυτήρια και με το καλημέρα να δηλώσω ότι είμαι γκέι".
Στη συνέντευξη του ρωτήθηκε και για το εάν αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις όταν αγωνιζόταν στην Τουρκία και την Ελλάδα με τον Ολλανδό ακραίο να τονίζει: "Σ’ αυτές τις χώρες το συγκεκριμένο θέμα παραμένει ταμπού κι έτσι φρόντισα να μην ανοιχτώ ιδιαίτερα".

1 σχόλιο:

Χρήστος είπε...

Ramon ne se cache pas, y compris vis-à-vis du public. Le « Rainbow flag » orne son compte Instagram. Tout juste s’est-il montré un peu plus discret lors de ses passages dans les championnats grec et turc, où le sujet est peut-être un peu moins accepté.

http://www.leparisien.fr/sports/ramon-martinez-gion-volleyeur-pro-gay-et-alors-26-02-2019-8020347.php

Δεν είναι ξεκάθαρο από το πρωτότυπο κείμενο αν το δήλωσε ο Ραμόν Γκιόν Μαρτίνες ή αν είναι σχόλιο του δημοσιογράφου.