10.1.17

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ - 10/1/2017


Η ανατρεπτική παράσταση «Θα πεθάνω αν πεθάνεις» με τις Μισιχρόνη, Ταβουλάρη έγινε αμέσως talk of the town «Κόλαση» στο σανίδι, με λεσβιακά φιλιά και kinky καταστάσεις! 
Μια παράσταση ακατάλληλη για ανηλίκους, με τίτλο «Θα πεθάνω αν πεθάνεις», έκανε παγκόσμια πρώτη επί ελληνικού εδάφους στην εναλλακτική σκηνή Χώρος Θέατρο στον Κεραμεικό, προκαλώντας θόρυβο στα καλλιτεχνικά στέκια της πόλης. 
 Αιτία; Οι τολμηρές σκηνές που περιλαμβάνει, με πρώτη και πιο... πικάντικη ένα θερμό ερωτικό φιλί στα χείλη, που ανταλλάσσουν οι δυο πρωταγωνίστριες Κατερίνα Μισιχρόνη και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.
Το έργο «Θα πεθάνω αν πεθάνεις» φέρει την υπογραφή της Σουηδής συγγραφέως Anna Maria Nygren και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο σανίδι, σε μετάφραση του Βασίλη Παπαγεωργίου και σκηνοθεσία της Ελενας Πέγκα.
 Σύμφωνα με την υπόθεση, δύο κορίτσια και δύο αγόρια καταφεύγουν πίσω από ένα δημόσιο κτίριο και πειραματίζονται με τα όρια, τον κίνδυνο, τον έρωτα, τη βία, την παραβατικότητα. Το έργο μιλά για το τι σημαίνει εγκατάλειψη, μη αποδοχή και άρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: