23.2.16

ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΣ

Τα οικογενειακά μυστικά του Κέβιν Σπέισι που αποκάλυψε ο μεγάλος του αδερφός.
mixanitouxronou.gr, 22/2/2016
Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και πιο διακριτικούς σταρ του Χόλιγουντ. Απασχολεί τα ΜΜΕ, μόνο όταν βραβεύεται για κάποια δουλειά του ή όταν πρέπει να προωθήσει την καινούρια του ταινία.
Ο Κέβιν Σπέισι επιθυμεί να διατηρήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά ο αδερφός του αποφάσισε να αποκαλύψει τα οικογενειακά τους μυστικά.
Ελάχιστα στοιχεία για τα παιδικά του χρόνια είναι γνωστά.
Σύμφωνα με τον Σπέισι, ο πατέρας του ήθελε να γίνει συγγραφέας, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να γράφει τις οδηγίες χρήσης για ηλεκτρονικές συσκευές. Πατέρας και γιος ποτέ  δεν ήταν ιδιαίτερα κοντά, σε αντίθεση με την μητέρα που ήταν πανταχού παρούσα. Τον προστάτευε και τον υποστήριζε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.
Ο Κέβιν με τον αδερφό του, Ράνταλ Το 2004, ο Αμερικάνος δημοσιογράφος Ρότζερ Φρίντμαν των Fox News, αλλά και η Βρετανή Σάρον Τσέρτσερ της εφημερίδας Mail, μίλησαν για τα οικογενειακά μυστικά που ο Σπέισι προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά.
 Οι πληροφορίες του Φρίντμαν προέρχονταν από ανώνυμη πηγή απ’ τον στενό κύκλο του Σπέισι, του οποίου το πραγματικό επίθετο ήταν Φάουλερ. Η πηγή περιέγραφε τον πατέρα του ηθοποιού, Τόμας Φάουλερ, ως φανατικό νεοναζιστή. Ήταν μέλος του Αμερικάνικου Ναζιστικού Κόμματος και συνέλλεγε μανιωδώς ενθύμια των Ναζί απ’ τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Οι πληροφορίες της Τσέρτσερ προέρχονταν από τον μεγαλύτερό του αδερφό, τον Ράνταλ Φάουλερ.
Ο Ράνταλ έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για τη μουσική, που ο Κέβιν είχε για την υποκριτική. Όμως σε αντίθεση με τον μικρό του αδερφό, δεν κατάφερε ποτέ να καταξιωθεί. Τελικά έγινε «σωσίας» του Ροντ Στιούαρτ, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε μία εταιρεία με λιμουζίνες, τις οποίες συχνά οδηγούσε, ντυμένος ως ο Ροντ Στιούαρτ!
Ο Ράνταλ αποκάλυψε στην Τσέρτσετ και αργότερα στην αυτοβιογραφία του, ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε ψυχολογικά και σεξουαλικά για χρόνια. Εξομολογήθηκε ότι αποπειράθηκε να τον σκοτώσει, κρυμμένος στην ντουλάπα με ένα πιστόλι, αλλά την τελευταία στιγμή δεν τόλμησε. Δίστασε πάλι, όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει, γιατί σκέφτηκε ότι θα άφηνε απροστάτευτο τον μικρό του αδερφό του, Κέβιν. Ο Ράνταλ είχε μιλήσει στη μητέρα του, η οποία αρνούνταν να τον πιστέψει και η κακοποίηση συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια, χωρίς όμως να επεκταθεί και στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας, την Τζούλι και τον Κέβιν.
Ο Κέβιν και ο Ράνταλ ήταν πολύ κοντά όταν ήταν παιδιά, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μεγάλου αδερφού. Όταν όμως ο Κέβιν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει και άρχισε την επαγγελματική του καριέρα, οι συναντήσεις τους αραίωσαν μέχρι που σταμάτησαν εντελώς. «Ο Κέβιν με αγνοεί τα τελευταία 25 χρόνια», έχει δηλώσει ο Ράνταλ, ο οποίος προσπαθεί ακόμα να έρθει σε επαφή με τον αδερφό του. Ωστόσο δεν εξηγεί το λόγο της απομάκρυνσης.
Παρά τις προσπάθειές του Σπέισι να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή, δεν κατάφερε να αποφύγει τη δημοσιότητα. Το 1997 το περιοδικό Esquire έγραψε ότι ο Σπέισι ήταν ομοφυλόφιλος, επειδή δεν εμφανιζόταν ποτέ δημόσια με κάποια σύντροφο.
Ο ηθοποιός το διέψευσε και το 2000, πήγε στα Όσκαρ με την σύντροφό του, Νταϊάν Ντρέιερ. Τα επόμενα χρόνια, κυκλοφορούσαν φήμες που τον ήθελαν να διασκεδάζει με νεαρούς άντρες στην Κροατία.
Όταν δήλωσε στην αστυνομία ότι τον έκλεψαν σε ένα πάρκο στο Λονδίνο, ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του στις 4 τα ξημερώματα, πολλοί έγραψαν πως έψαχνε για συντροφιά στην περιοχή που ήταν γνωστή ως στέκι ομοφυλόφιλων αντρών.
Το 2010, ο συγγραφέας και συντάκτης του DailyBeast.com έκανε την εξής ερώτηση στον ηθοποιό: «Εμείς οι γκέι άντρες πάντα δηλώναμε περήφανα ότι είσαι μέλος της φυλής μας, αλλά εσύ δεν μας δέχεσαι. Γιατί;» Ο Σπέισι απάντησε πως είχε δικαίωμα να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή κρυφή. Ο δημοσιογράφος συνέχισε, μιλώντας για την πολιτική και κοινωνική σημασία που θα είχε μία ανοιχτή δήλωσε περί της σεξουαλικότητάς του. Ο Σπέισι απάντησε χωρίς να αναφερθεί στη σεξουαλικότητά του και έκλεισε και το θέμα: «Κοίταξε, στο τέλος τέλος, οι άνθρωποι πρέπει να σέβονται τις ιδιαιτερότητες του καθενός. Είμαι διαφορετικός απ’ ότι θα ήθελαν κάποιοι να είμαι. Αλλά δεν πιστεύω ότι τα προσωπικά θέματα του καθενός είναι και πολιτικά. Κανενός η προσωπική ζωή δεν αφορά το δημόσιο συμφέρον. Είναι κουτσομπολιό. Τέλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: