6.2.15

"ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ", ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Μετά τις αποθεωτικές  κριτικές των τριών πρώτων επεισοδίων της "Εθνικής Ελλάδος", της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega, μια εκκωφαντική σιωπή φαίνεται να έχει πέσει ανάμεσα στους διάφορους σχολιαστές ύστερα από την προβολή του προχτεσινού 4ου επεισοδίου. Λέτε να φταίει ότι, σε ζητήματα όπως η αβίαστη απόρριψη και η έλλειψη αποδοχής των ομοφυλοφίλων και των σχέσεών τους στην ελληνική κοινωνία, ορισμένοι είδαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και γι'αυτό προτιμούν να τα αποσιωπήσουν;
Α, ναι. Σιωπή και από τις διάφορες "ακτιβιστικές" ιστοσελίδες. Να αισθάνονται ενοχλημένες από τον "αθέμιτο ανταγωνισμό";

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Δε βλέπω tv. Ακόμη και το "παρα πέντε" το παρακολούθησα μόλις πριν δυο χρόνια από youtube. Είδα το επεισόδιο,διαβάζοντας την ανάρτησή σου.

Εκπληκτικός ο τρόπος που προσεγγίζει το θέμα ο Καπουτζίδης.
Διακριτικά κι ανθρώπινα.Είναι όλα αυτά , που ακούμε,όταν μιλάμε για δικαιώματα. "Ο κόσμος έχει προβλήματα".Λες κι οι ομοφυλόφιλοι,δεν αντιμετωπίζουμε ανεργία,φτώχεια,αρρώστιες. Λες κι εμείς δεν είμαστε κόσμος.

Ε, μα τι να πουν οι τηλεσχολιαστές; Αφού οι περισσότεροι αποδέχονται να προβάλλονται οι gay σαν καρικατούρες. Είδες κανέναν να αντιδρά με τον τρόπο που πρόβάλε ο Λαζόπουλος κι άλλοι gay χαρακτήρες; Όσο για τις "ακτιβιστικές" ιστοσελίδες,δεν διαβασα κάτι, αλλά ναι. Κάτι έπρεπε να γραφεί γι' αυτό.. Μπορεί να μην βλέπουν tv. :)

Προσυπογράφω το σχόλιό σου.
Να είσαι καλά.

gay super hero είπε...

Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα έβλεπα ποτέ κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση. Με συγκίνησε...

gay super hero είπε...

Πάντως το μόνο πράγμα που έχει σχολιαστεί εκτενώς στα διάφορα sites από το εν λόγω επεισόδιο είναι η φωτογραφία της μακαρίτισσας Ειρήνης Κουμαριανού, της γιαγιάς του "Παρά Πέντε", στο 41' του βίντεο.

Κατά τα άλλα, σιωπή και μαγκωμάρα...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο σιωπή ταιριάζει για το κακόγουστο αίσχος που είδα. Τελικά την τηλεόραση είτε την ανοίγεις το 1993 είτε σήμερα, ο ίδιος οχετός. Η διαφορά είναι οτι ένας gay χαρακτήρας ζητιανεύει λύπηση γιατι έχει το φίλο του ανάπηρο !!! Τελικά η χαζοχαρούμενος ή για λύπηση θα είναι ο κακόμοιρος ο gay της ελληνικής τηλεόρασης.

Αλήθεια ο "ηθοποιός" είναι γκέι; Μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ! Είναι απο τις περιπτώσεις "εγώ δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους για τις επιλογές που κάνουν στο κρεβάτι .... και όταν με παίρνει βάζω και λίγη επικάλυψη ομοφυλόφιλου μιας και πουλάει σήμερα".