13.2.15

ΑΝΕΜΟΙ, ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ


 περ. 10%, 2005

11/2014

Απάντηση στην κριτική που δέχτηκε για τη συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη, έδωσε από την ιστοσελίδα του ο Τζίμης Πανούσης.
"Κύμα ομοφοβικής μανίας από Συριζαίες Λούγκρες κρυφές... Δεν μπορούν να παραδεχτούν, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κανονικοί άνθρωποι, όπως οι άντρες και οι γυναίκες. Ούτε αρρώστια είναι η ομοφυλοφιλία, για να χρειάζεται θεραπεία ούτε είναι ζώα προς εξαφάνιση οι γκέι ώστε να θέλουν προστασία.
Δεν έχουν σατυρική ασυλία ούτε οι ομοφυλόφιλοι ούτε οι Εβραίοι ούτε οι Μογγόλοι ούτε κανείς & FUCK THEM ALL", λέει στην απάντησή του.
"Περιμένω να γίνει ένα outing στους ομοφυλόφιλους συντρόφους της κυβέρνησης. Να βγουν και να δηλώσουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι επίσημα, όσοι είναι, και είναι αρκετοί και τους βλέπουμε", είπε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης, προβαίνοντας σε αναφορά ονομάτων πολιτικών, που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ομοφυλόφιλοι, χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις, όπως "του έφευγαν τα χέρια δεξιά κι αριστερά σαν κοπελίτσα", "φεύγει σαν κοπέλα τελειωμένη", "δεν μπορεί να συγκρατηθεί" και άλλες. (news247.gr, 12/2/2015)

Να θυμίσουμε ότι ο Τζίμης Πανούσης έχαιρε πάντα της προβολής και ασυλίας του AthensPride. Τυχαίο;

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Ακόμα δεν έκλεισαν δύο εβδομάδες στην κυβέρνηση και ξεκίνησαν τα συντροφικά μαχαιρώματα. Μάλλον ο Πανούσης έχει αναλάβει το outing των αριστερών υπουργών που κάποιοι σύντροφοι δεν βλέπουν με καλό μάτι όπως ο Βαλλιανάτος είχε μέχρι τώρα το outing των δεξιών.

Και όπως γράφεις πάντα αυτές τις δουλειές τις αναλαμβάνουν άτομα που έχουν σχέση με τον επίσημο "ακτιβισμό"...