28.6.12

ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 1

ΠΑΤΡΑ: Η νεαρή και ο gay διαγωνίστηκαν στο "καμάκι"
dete.gr, 24-6-2012
Kι όμως, συνέβη κι αυτό το απίστευτο σε κλαμπάκι της άνω πόλης, πριν από μερικά βράδια. Όταν μία καλλίγραμμη κοκκινομάλλα νεαρή και ο gay φίλος της έβαλαν στοίχημα για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να... ρίξει έναν γοητευτικό νεαρό ο οποίος έπινε το ποτό του στο μπαρ! Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και έχει γίνει ήδη γνωστό σε μεγάλο κύκλο του κόσμου της νύχτας, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Η νεαρή είναι από την Ηλεία και σπουδάζει στην Πάτρα. Τα βράδια εργάζεται ως μπαργούμαν σε καφέ που λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, ενώ μοιράζεται το σπίτι που έχει νοικιάσει μαζί με τον επί χρόνια φίλο της ο οποίος όμως είναι ομοφυλόφιλος. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο φίλος είχε περάσει από το καφέ στο οποίο εργάζεται η κοπέλα και της πρότεινε να πάνε για ποτό μόλις θα τελείωνε τη βάρδιά της. Εκείνη δέχθηκε και αφού επισκέφθηκαν άλλα δύο μαγαζιά στο τέλος κατέληξαν στο συγκεκριμένο κλαμπάκι. Κάθισαν στο μπαρ κι έπιασαν κουβέντα όμως πολύ γρήγορα η νεαρή άρχισε να φλερτάρει με έναν άλλον νεαρό ο οποίος καθόταν ακριβώς δίπλα τους συζητώντας με τον μπάρμαν φίλο του. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη μεταξύ του αγοριού και της «καυτής» κοκκινομάλλας, όμως το γεγονός άρχισε να ενοχλεί τον gay φίλο της. Όταν ο τελευταίος έκανε παρατήρηση στη νεαρή, εκείνη τον προκάλεσε ρωτώντας τον μήπως ενοχλείται επειδή... ζηλεύει. Και τότε οι δυο τους έβαλαν... στοίχημα για το ποιος από τους δύο θα κατάφερνε να οδηγούσε τον νεαρό στην... τουαλέτα!

Ο gay προσέφερε στοματική απόλαυση!
Η πρώτη που έκανε την κίνηση ήταν η νεαρή. Κοιτούσε επί ώρα επίμονα τον άγνωστο και σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Όμως ο νεαρός παρέμεινε καθηλωμένος στο μπαρ. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο gay ο οποίος όμως κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα. Τον ακολούθησε σχεδόν αμέσως ο νεαρός στην τουαλέτα, ενώ λίγα λεπτά μετά πήγε και η κοκκινομάλλα μπαργούμαν, προκειμένου να δει τι συνέβαινε. Και... επιβεβαίωσε τη νίκη του φίλου τους μιας και τον έπιασε ενώ προσέφερε... στοματική απόλαυση στον άγνωστο νεαρό!

******

Πάτρα: Διέλυσαν τον αρραβώνα λόγω της ομοφυλόφιλης… πεθεράς

newsbomb.gr, 27-6-2012
Ο αρραβώνας διαλύθηκε γιατί η... πεθερά ήταν ομοφυλόφιλη. Πρόκειται για ένα περιστατικό που κάνει τον γύρο της Πάτρας το τελευταίο διάστημα.
Ένα ζευγάρι ερωτεύτηκε και αποφάσισε να προχωρήσει σοβαρά. Ανακοίνωσαν στους γονείς τους την πρόθεσή τους αυτή και πριν από λίγους μήνες έγινε ο αρραβώνας. Όμως η μία συμπεθέρα δεν... γέμισε το μάτι στην άλλη.
Όπως αναφέρει το dete.gr, η πρώτη άρχισε να ψάχνει για την δεύτερη. Και ανακάλυψε ότι παρά την ιδανική εικόνα που έβγαζε προς τα έξω, είχε κάτι κρυφό στην προσωπική της ζωή.
Και αυτό δεν ήταν άλλο από την ομοφυλοφιλική σχέση που διατηρεί με πρώην συνάδελφό της.
Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ο αρραβώνας είχε διαλυθεί...

1 σχόλιο:

gay super hero είπε...

Δες κι αυτό.

http://www.gaycoultoure.net/2012/06/each-brokeback-mountain.html