27.6.09

ΕΞΟΡΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

Image Hosted by ImageShack.us
.
Με... εξορκισμό ήθελαν να «διώξουν» την ομοφυλοφιλία
Το Βήμα, 27/6/2009
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εξορκισμός χρησιμοποιήθηκε σε εκκλησία του Κονέκτικατ για να «σωθεί» ένας 16χρονος από την ομοφυλοφιλία. Δημόσια κατακραυγή και διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ βίντεο που δείχνει τον έφηβο να πέφτει κάτω και να συγκλονίζεται από σπασμούς, ενώ πλήθος κληρικών τον περιβάλλει φωνάζοντας «ομοφυλόφιλε δαίμονα, σε προστάζουμε να εξέλθεις τώρα αμέσως! Αφησέ τον, Σατανά!». Ο νεαρός ντυνόταν γυναικεία και είχε ζητήσει ο ίδιος άλλες τρεις φορές εξορκισμό για να αλλάξει σεξουαλικές προτιμήσεις. Αν και ο ανήλικος έδειχνε φανερά καταπονημένος στο βίντεο, η υπεύθυνη της τελετής Πατρίσια Μακίνι διέψευσε ότι το παιδί έπεσε θύμα κακοποίησης. Η κυρία Μακίνι έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί ότι απειλούσε με εξορκισμό τουλάχιστον πέντε μέλη οργάνωσης ομοφυλοφίλων.

6 σχόλια:

breezer είπε...

Τελικά κατάφερε να τον διώξει τον δαίμονα από μέσα του ή το βράδυ ήταν πάλι με τα τακούνια;

George Tsitiridis είπε...

yparxei kai to sxetiko video..
to exo sto blog moy..

http://pisoglendis-pisoglendis.blogspot.com/2009/06/gay.html

yparxei kai sto troktiko

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/gay_25.html

des kai pes mou ti gnomi sou

anarixila

Κ.σ-Μ. είπε...

Κατά τα άλλα, ο ισλαμικός σκοταδισμός μάρανε τους αμερικανούς.

Ας εκπολιτίσουν πρώτα τους δικούς τους και όταν το καταφέρουν να πάνε να διαδώσουν τον ...πολιτισμό τους και στην καθυστερημένη ανατολή.

Ανώνυμος είπε...

η ομοφυλοφιλία είναι ένα φοβερό δαιμόνιο
http://www.dailygreece.com/2008/11/post_371.php

Owain Glyndwr είπε...

Αστειεύεσαι μάλλον K.s.-M.,αν ήταν σε ισλαμικό κράτος δεν θα υφίστατο καν ζήτημα γιατί απλά θα το είχαν λιθοβολήσει/απαγχωνηαει/ακροτηριάσει το παιδί,και δεν μπορεί να λες αυτά για μια τόσο μεγάλη χώρα που υπάρχει η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια...

Κ.σ-Μ. είπε...

Tο σχόλιό μου είναι στο πνεύμα της γενικότερης ...συμπάθειάς μου προς τους αμερικανούς. Είναι να μην βάλουν στο μάτι κάποια περιοχή οι ...πολιτισμένοι. Την γεμίζουν δώρα: έξυπνες βόμβες, πυραύλους, βάναυσους μισθοφόρους.

Α, ξέχασα. Αυτές δεν είναι δολοφονίες και βαρβαρότητες. Είναι "παράπλευρες απώλειες".