8.2.17

ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣ ΓΑΛΛΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ;

Είναι η Μις Γαλλία, Ίρις Μιτενέρ, η πρώτη ομοφυλόφιλη Μις Κόσμος;
reportaznet.gr,7/2/2017
Η 24χρονη Ίρις Μιτενέρ είναι η νέα βασίλισσα της ομορφιάς. Μετά τη στέψη της τράβηξε πάνω της όλα τα...
φώτα της δημοσιότητας και έγιναν γνωστές όλες οι πτυχές της ζωής της: Τα χόμπι της, οι σπουδές της, η δουλειά της, το αγαπημένο της φαγητό…
Επιπλέον, όμως, δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες που την απεικονίζουν σε ρομαντικό ενσταντανέ με την πρώην βασίλισσα ομορφιάς Κιμίλ Κερφ, η οποία είχε στεφθεί Μις Γαλλία  2014  και εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» που έλαβε χώρα στο Μαϊάμι τον Ιανουάριο του 2015 και ανέδειξε νικήτρια την Κολομβιανή Πολίνα Βέγκα.
Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η  Ίρις   και η Καμίλ φαίνονται να πιάνονται από το χέρι, να αγκαλιάζονται, να δειπνούν και να ποζάρουν μαζί μπροστά στον Πύργο του Άϊφελ.
Επίσης έγινε γνωστό πως ήταν η Καμίλ που φόρεσε το στέμμα στην Ίρις όταν αναδείχθηκε Μις Γαλλία 2016. Έτσι, στις 10 Ιανουαρίου πόζαραν μαζί στην πρεμιέρα του  La La Land  στο Παρίσι.
Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, του το θέμα της ομοφυλοφιλίας σχετίζεται με τον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς.
Η πρώτη αφορά στην  δεύτερη φιναλίστ της διοργάνωσης του 2009,  Γκόνα Ντραγκούσα από το Κόσσοβο, η οποία μερικά χρόνια μετά τον διαγωνισμό αποκάλυψε  τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά την Ισπανίδα Πατρίτσια Ροντρίγκεζ, η οποία μήνες μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό του 2013 δήλωσε πως είναι… λεσβία.
Πάντως κάποια ΜΜΕ διαψεύδουν τις φήμες που διαδίδονται στο διαδίκτυο και αναφέρουν πως η 24χρονη Μις Υφήλιος έχει δεσμό. Σύμφωνε με εκείνους, ο αγαπημένος της ονομάζεται Μάθιου Ντεκλέρκ και την συνόδευσε στην Μανίλα για τον διαγωνισμό.
Που σταματά η αλήθεια και πού αρχίζει το ψέμα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: