1.3.16

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΥΣΗ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ;

Η στύση είναι ένα φαινόμενο που έχει να κάνει με τους εξής παράγοντες:
α)την ηλικία. (όσο πιο νέος τόσο πιο συχνές είναι οι στύσεις)
β)την κατάσταση υγείας (κακή υγεία, λιγότερες στύσεις)
γ)το γενικό αίσθημα ευεξίας και πληρότητας.
δ)το ψυχοσυναισθηματικό προφίλ (δηλαδή πόσο επενδύει κανείς στο σεξ και αν έχει άλλες διεξόδους. Ή αν δεν έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή μπορεί αυτό να καθρεφτίζεται σε στύσεις με την αίσθηση του ανικανοποίητου).
ε)τις προσδοκίες από το σεξ και τις πεποιθήσεις που έχετε απ' αυτό.
στ)την ποιότητα ζωής σας και
ζ)το κοινωνικό εργασιακό και οικονομικό σας περιβάλλον .
Τα ερεθίσματα που προκαλούν στυτική δραστηριότητα δεν είναι πάντα ορατά αλλά μπορεί να είναι και ασυνείδητα ή να προέρχονται από το ευρύτερο πλαίσιο του ερωτισμού στο οποίο δεν ανήκει ότι κοινωνικά υπαγορεύεται ως "ερωτικό". 
Με βάση αυτούς τους παράγοντες η συχνότητα των στύσεων του σύγχρονου άνδρα μπορεί να είναι από πολύ μικρή έως αρκετά μεγάλη. Συχνότερα εμφανιζόμενες αυθόρμητες στύσεις είναι οι πρωινές, ενώ κάθε υγιής άνδρας εμφανίζει 3-5 επεισόδια στυτικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου, πιο συγκεκριμένα κατά τη φάση REM(Rapid Eye Movement), όπου η στύση είναι ικανή για διείσδυση.
Τα ερεθίσματα που προκαλούν στυτική δραστηριότητα δεν είναι πάντα μόνο ορατά, αλλά μπορεί να είναι ασυνείδητα ή να προέρχονται από το ευρύτερο πλαίσιο του ερωτισμού στο οποίο δεν ανήκει μόνο ότι κοινωνικά υπαγορεύεται ως ερωτικό. (Δημήτρης Κατσαρόςboro.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: