10.7.15

ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΓΚΕΪ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Δράμα με gay ζευγάρι ηθοποιών
espressonews.gr, 6/7/2015 
 «Έχασε» τον επί σειρά ετών σύντροφό του και βρέθηκε ξεσπιτωμένος! Υπήρξαν και οι δυο γοητευτικοί ηθοποιοί, με πολλές θαυμάστριες. Πρωταγωνίστησαν σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες υποδυόμενοι χαρακτηριστικούς ρόλους, ενώ ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα, αλλά -παράλληλα- και χαμηλών τόνων ζευγάρια στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, έπαιξαν μαζί σε ένα από τα πρώτα και πιο επιτυχημένα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Τη σχέση τους τη γνώριζαν μόνο οι άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, οι οποίοι μάλιστα επισκέπτονταν τους δύο καλλιτέχνες στο σπίτι τους. Σε αυτό το διαμέρισμα είχαν επενδύσει αμφότεροι χρήματα από τις δουλειές τους, ενώ το είχαν διακοσμήσει βάσει του προσωπικού τους γούστου.
Όταν όμως ο ένας «έφυγε» απρόσμενα από τη ζωή κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια, αφού ο σύντροφός του όχι μόνο έχασε τον αγαπημένο του, αλλά βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη να ψάχνει για νέο σπίτι, καθώς τα συγγενικά πρόσωπα του αποθανόντος του τον πέταξαν στο δρόμο. Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε, βέβαια, να βρει το δίκιο του και να διεκδικήσει το διαμέρισμα, αφού το ζευγάρι ήταν μιας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε καν η έννοια του συμφώνου συμβίωσης για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια (το οποίο, μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί δια νόμου).
Με καημό και πόνο ψυχής ο γοητευτικός καλλιτέχνης άφησε την κατοικία όπου πέρασε αξέχαστες στιγμές με τον άνθρωπό του, ενώ τα μόνα που μπόρεσε να πάρει μαζί του ήταν κάποια δικά του πράγματα. Αντικείμενα που τα είχε αποκτήσει μαζί με τον σύντροφό του έμειναν πίσω.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του στάθηκαν οι στενοί του φίλοι, οι οποίοι θέλησαν να τον στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: