28.8.12

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ: Κατηγορούμενος για διάδοση ομοφυλοφιλίας !!!
sportactive.gr, 23-8-2012
Μπορεί τα παιδιά να λατρεύουν την παιδική σειρά όπου ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η παρέα του ζουν περιπετειώδεις στιγμές στο Βυθό του Μπικίνι, αλλά φαίνεται πως η ουκρανική επιτροπή υπεύθυνη για την προστασία της δημόσιας ηθικής, έχει διαφορετική γνώμη.
Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Têtu, οι Ουκρανοί υποψιάζονται ότι το κίτρινο σφουγγάρι και ο αστερίας Πάτρικ δεν είναι μόνο κολλητοί.
“Ο δημιουργός του Μπομπ Σφουγγαράκη μπορεί να υποστηρίζει ότι το μωρό του δεν έχει φύλο, αλλά για πολλούς και για πολύ καιρό δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία: Ο Μπομπ και ο αστερίας Πάτρικ είναι ζευγάρι. Οι δύο φίλοι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και ζουν την περιπέτεια κάτω από την επιφάνεια του νερού... Μια συμπεριφορά που η ουκρανική επιτροπή, υπεύθυνη για την προστασία της δημόσιας ηθικής, κρίνει ξεκάθαρα ανεπίτρεπτη” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Σημειώνεται ότι η επιτροπή δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση, ενώ η όλη υπόθεση ξεκίνησε από μια καταγγελία μιας μικρής καθολικής ομάδας εν ονόματι “Family Under the Protection of the Holy Virgin”, η οποία ισχυρίζεται ότι ο κίτρινος παιδικός ήρωας μαζί με τους κολλητούς του διαδίδουν την ομοφυλοφιλία στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: