17.2.12

ΤΟ ΦΙΛΙ-ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ESPRESSO

Το φιλί που πάγωσε τους θεατές
Σάσα Σταματη, espressonews.gr, 13.2.2012
Ενα φιλί στο στόμα μεταξύ δύο ανδρών είναι αρκετό για να προκαλέσει τους θεατές! Ο λόγος για τους Παναγιώτη Μπουγιούρη και Κρατερό Κατσούλη, που πρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του».
Κάποια στιγμή οι δύο ηθοποιοί κατά τη διάρκεια της παράστασης ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, κάτι που κάνει το κοινό να παγώσει. Μάλιστα, επειδή και οι δύο ηθοποιοί είναι ταλαντούχοι και πολύ πιστοί στη δουλειά τους, από την πρώτη στιγμή που διάβασαν τον ρόλο δεν είχαν κανένα πρόβλημα να το κάνουν.
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Κρατερός Κατσούλης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Φιλιππίδη, παρουσιάζουν το έργο «Πέτρες στις τσέπες του» της Μαρί Τζόουνς, στο θέατρο «Μουσούρη».
Πρόκειται για μία εξαιρετική κωμωδία, με ανεξάντλητη ενέργεια και ασταμάτητο γέλιο. Το έργο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία όπου κι αν παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και όχι μόνο… Οι δύο ήρωες του έργου, ο Τσάρλι και ο Τζέικ, είναι δύο Βορειοϊρλανδοί κομπάρσοι, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Οι δυο τους αποφασίζουν ότι θέλουν και αυτοί το μερτικό τους από τη λάμψη των σταρ, γι' αυτό και ανεβάζουν μόνοι τους το έργο που έγραψαν: τις περιπέτειες που έζησαν παίρνοντας μέρος -ως κομπάρσοι πάντα- σε μια χολιγουντιανή παραγωγή που γυρίστηκε στα μέρη τους.
Στην… υπερπαραγωγή τους με τους δεκαέξι ρόλους πρωταγωνιστούν οι ίδιοι. Οι ίδιοι γράφουν τη μουσική και τα τραγούδια, κάνουν τα σκηνικά και τα κοστούμια. Κάνουν τα πάντα! Δεν σταματούν λεπτό, αλλά και τίποτα δεν τους σταματά… Μέσα από τους ρόλους που υποδύονται στο θεατρικό έργο υπάρχει και η ομοφυλοφιλική διάθεση των δύο ανδρών.
Οσο για τον Κρατερό Κατσούλη, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής καθώς μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου δεν χορταίνουν να ασχολούνται με τη μικρή κορούλα τους.

Μεταξύ μας, τώρα, και σε φωτογραφία να το δεις αυτό το φιλί ξεπαγιάζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: